Bölüm 2'nin sürümü v0.2.1indirdiğimde oyunun rardan çıkmış dosya ismi ''Come Inside v0.2.1 - Adult Oyun Çeviri'' şekilde ve oyuna girdiğimde üst pencrede ''Come ınside - Bölüm 2'' yazıyor bunun sebebi nedir acaba ?
Bölüm 2'nin sürümü v0.2.1indirdiğimde oyunun rardan çıkmış dosya ismi ''Come Inside v0.2.1 - Adult Oyun Çeviri'' şekilde ve oyuna girdiğimde üst pencrede ''Come ınside - Bölüm 2'' yazıyor bunun sebebi nedir acaba ?
hocam verilen linkler zaten beni v0.2.1'e götürüyor. ben sadece halen anlayamadım beni mazur görün. şuanki v0.2.1 bölüm 1-2 birleşimi galiba doğrumur?Bölüm 2'nin sürümü v0.2.1
Evet öylehocam verilen linkler zaten beni v0.2.1'e götürüyor. ben sadece halen anlayamadım beni mazur görün. şuanki v0.2.1 bölüm 1-2 birleşimi galiba doğrumur?
Hayır hikaye daha bitmedi oyun final verdiğinde bitecektir.şuanki sürüm bütün hikayeyi kapsıyormu ?
Öyle demek istemedim şuanki sürüm güncel hikaye sonuna kadar kapsıyor dimiHayır hikaye daha bitmedi oyun final verdiğinde bitecektir.
EvetÖyle demek istemedim şuanki sürüm güncel hikaye sonuna kadar kapsıyor dimi
Net bir tarih yok.Yeni sürümü ne zaman gelecek? Bilen var mı?
Oyunların adının hemen üstünde belirli etiketler var orda final yazanlar bitmiş oyunlardır.Merhaba. Bu oyunu oynadım ama yarıda bitti hikaye durdu. Acaba tüm hikayesi tercüme edilerek bitirilmiş oyumlar varmı? Çünki hikayenin yarıda kalmasını istemiyorum
Bu lunael hangi oyundan?aha yeni oyun hemen indirmek lazım
Lunael ismi benim nickim, yani herhangi bir oyundan değil.Bu lunael hangi oyundan?
Kadın başrol oyunlar:Ana karakteri kız olan oyunlar hangileri
Betrayed oyunu yokKadın başrol oyunlar:
Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka)
Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)
Pandora's Box (Türkçe yapay zeka)
Betrayed (Tamamen Türkçe)
Bright past (Türkçe yapay zeka)
High life (Türkçe yapay zeka)
A Wife And Mother (Türkçe yapay zeka)
Good Girl Gone Bad (Türkçe yapay zeka)
The office (Tamamen Türkçe)
Fashion Business (Yakında Türkçe
Türkçe oyunlar kategorisinde bulabilirsiniz.B
Betrayed oyunu yok