G
Ghosttr
Kayıtlı Üye
Benim anladığım eski sevgilisi, kız arkadaşıaga bu Lora bizim neyimiz oluyor bi türlü anlayamadım. (Daha bitmedi oyun eğer spoiler lık bir şey se söylemeyin yani)
Benim anladığım eski sevgilisi, kız arkadaşıaga bu Lora bizim neyimiz oluyor bi türlü anlayamadım. (Daha bitmedi oyun eğer spoiler lık bir şey se söylemeyin yani)
Yukarıdan takip et konuyu yanıta gerek kalmazHarika bir oyun şuan 0.2.1 güncellemesinde oynadım güncelleme gelirse yanıtlasanıza yorumu beyler
Oyun konularında, Animated etiketi yok, bu yüzden de oyunda animasyonun olamdığını anlıyoruz.Animasyon varmi oyunda
Patreon hesabında 31 Aralık 2021 tarihinde 3. bölümden patronlarına özel bir görsel koymuş ama güncelleme konusunda net bir şey yok.Bu oyun terk mi edildi ne oldu ya
Bu versiyonu indirdiğinizde içinde otomatik olarak bölüm 1'de oluyor.Merhaba bu oyunun 1. bölümünün linki varmı acaba türkçe olarak bu versiyonu indirdim oynadım direk bölüm 2 bittibölüm 1 i oynamadan
oyunun ilk nasıl başladığını resim ile buraya atabilirmisin bende kontrol edeyimBu versiyonu indirdiğinizde içinde otomatik olarak bölüm 1'de oluyor.
Oyun burdan başlıyor zaten ve 2 bölümden oluşuyor lakin 1.bölüm diye uyarmıyor.
Kadın başrol oyunlar:ana karakteri kız olan oyun varmı acaba
Yeni oyun değil en az 4 yıllık oyunaha yeni oyun hemen indirmek lazım
hocam Angelica's temptation gibi çoklu seçimli hikayeye yön vverilebilen oyun varmı ?Kadın başrol oyunlar:
Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka)
Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)
Pandora's Box (Türkçe yapay zeka)
Betrayed (Tamamen Türkçe)
Bright past (Türkçe yapay zeka)
High life (Türkçe yapay zeka)
A Wife And Mother (Türkçe yapay zeka)
Good Girl Gone Bad (Türkçe yapay zeka)
The office (Tamamen Türkçe)
Fashion Business (Tamamen Türkçe)
Anna Exciting Affection (Türkçe Yapay Zeka)
Jessica O'Neil's Hard News (Türkçe Yapay Zeka)
Çoğu oyunlar zaten rotalı olduğu için oynamasam bile öyle olduğunu düşünüyorum.hocam Angelica's temptation gibi çoklu seçimli hikayeye yön vverilebilen oyun varmı ?