"Türkçe" yapay zekalar da login sistemimizi kullanıyor, onlar da kapalı.Ee açıklama yapan yetkili sadece türkçe oyunlar dedi
"Türkçe" yapay zekalar da login sistemimizi kullanıyor, onlar da kapalı.Ee açıklama yapan yetkili sadece türkçe oyunlar dedi
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.kullanıcı adı veya şifre sorunu yaşıyorum oyuna giremiyorum bilgilerin doğru olduğuna eminim
Teker teker açılacaklar, Peki sırası belli mi oyunlarınŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Hayır.Teker teker açılacaklar, Peki sırası belli mi oyunların
Net bir tarih yok.Devamı ne zaman gelir bi bilgi varmı?
Evet erkek olarak oynuyorsun.Biz erkek karakteri mi oynuyoruz
MEGA uygulaması üzerinden indirebilirsiniz. Ben hep onu kullanıyorum ve hiç hata almadım.İndirmenin yarısına kadar gelince Dosya yok diyip iptal oluyor indirme işlemi cloudda diğerleri sağlam mı ona göre indiricem
Alırım bi dal... 1 saat önce indirdim ve yeni bitirdim BADIK havası var oyunda, muhteşem bir oyun güncelleme bekliyorum, en kısa zamandaaTamam ben yeni sürüm gelince tekrar bu yorumu alıntılayıp cevap veririm.
Hayır bu zaten 1.bölümü.öncellikle çeviri için teşekkürler. merak ettiğim şey oyunun 1.bölümü varmı çünkü oyun 2.parttan başlıyormuş gibi gözüküyor.
indirdiğimde oyunun rardan çıkmış dosya ismi ''Come Inside v0.2.1 - Adult Oyun Çeviri'' şekilde ve oyuna girdiğimde üst pencrede ''Come ınside - Bölüm 2'' yazıyor bunun sebebi nedir acaba ?Hayır bu zaten 1.bölümü.