Come Inside Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Yapımı Bırakıldı Renpy Android Türkçe Come Inside Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.0.2.1
RQKLY

RQKLY

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kullanıcı adı veya şifre sorunu yaşıyorum oyuna giremiyorum bilgilerin doğru olduğuna eminim

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kullanıcı adı veya şifre sorunu yaşıyorum oyuna giremiyorum bilgilerin doğru olduğuna eminim
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.

D

Deevrim

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Devamı ne zaman gelir bi bilgi varmı?

M

mariobalotelli

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İndirmenin yarısına kadar gelince Dosya yok diyip iptal oluyor indirme işlemi cloudda diğerleri sağlam mı ona göre indiricem

C

Can Bilzeryan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Tamam ben yeni sürüm gelince tekrar bu yorumu alıntılayıp cevap veririm.
Alırım bi dal... 1 saat önce indirdim ve yeni bitirdim BADIK havası var oyunda, muhteşem bir oyun güncelleme bekliyorum, en kısa zamandaa

Sylvie

Sylvie

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Harika bir oyun daha.Hikâye pek ilerlememiş olsada bence çok büyük bir potansiyel bulunduran oyun.Oynayın kesinlikle

A

Ahhmettt

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikaye ilerlerse çok daha iyi olur geleceği güzel bi oyun

A

arix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
öncellikle çeviri için teşekkürler. merak ettiğim şey oyunun 1.bölümü varmı çünkü oyun 2.parttan başlıyormuş gibi gözüküyor.

A

arix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hayır bu zaten 1.bölümü.
indirdiğimde oyunun rardan çıkmış dosya ismi ''Come Inside v0.2.1 - Adult Oyun Çeviri'' şekilde ve oyuna girdiğimde üst pencrede ''Come ınside - Bölüm 2'' yazıyor bunun sebebi nedir acaba ?

Üst Alt