College Kings - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy College Kings

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 2 - 2.0.1
A

Allanon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçe versiyonu gelir umarım.

StarOfAdult

StarOfAdult

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android linki bende açmıyor cloud veya drive ekleme şansınız varmı

T

tludaaina

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türkçe yama gelecek mi acaba

niajesti

niajesti

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu oyuna türkçe dil desteği ve mod gelmeli bence

T

tryhardbaba

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android mega linki çalışmıyor

tekiro07

tekiro07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sadece merakından soruyorum bu oyunları neden sadece cloud ve drive yüklemiyorsunuz.Uploadhaven v.b sitelerden çok yavaş indirme yapıyor mesela şuan an itibariyle oyunu indiriyorum be 45-50 kb/sn hızla iniyor eğer beklersem tahmini 2 gün sürecek.Gerçekten bilmediğim bir şey var sanırım yoksa sadece cloud ve drive yüklerdiniz oyunları çünkü en iyi ve en hızlı siteler onlar.

tekiro07

tekiro07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Megadan indirmeye çalıştığımda ise pro hesabı istiyor yoksa normal hesapla 8 gb oyunu 4 5 seferde anca indirebilirim çünkü belli bir gb indirmeden sonra kota aşıldı bekleyin diyor.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sadece merakından soruyorum bu oyunları neden sadece cloud ve drive yüklemiyorsunuz.Uploadhaven v.b sitelerden çok yavaş indirme yapıyor mesela şuan an itibariyle oyunu indiriyorum be 45-50 kb/sn hızla iniyor eğer beklersem tahmini 2 gün sürecek.Gerçekten bilmediğim bir şey var sanırım yoksa sadece cloud ve drive yüklerdiniz oyunları çünkü en iyi ve en hızlı siteler onlar.
Yapımcının eklediği linkleri ekliyoruz buraya Türkçe oyunları kendimiz upload ediyoruz o yüzden.

R

Ruth

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
android linkini günceller misiniz dosya yok diyor

T

tatalan40

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
tükçe dil şeçeneği gelecek mi

R

Ruth

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok güzel bir oyun çok beğendim denenmeli

R

Ruth

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
21 Mayıs'ta son güncelleme çıkmış güncelleyebilir misiniz

A

alonso

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
College Kings 9.1.1 sürümü tarafımca türkçeye çevrilmiştir. şuan 10.0.2 sürümünü bekliyorum, bunuda çevirip yöneticiler ile paylaşacağim..
rica etsem paylaşabilir misin uzun zamandır çevirisini bekliyordum şuan ki sürümü atsan bile yeter bana

Üst Alt