CumaLee
Kayıtlı Üye
Hayır yaratmaz daha sağlıklı olur hatta.Özelden iletişime geçmem bir sorun yaratmaz değil mi?
Hayır yaratmaz daha sağlıklı olur hatta.Özelden iletişime geçmem bir sorun yaratmaz değil mi?
öz kardeşimden daha çok seviyorum seni şuan kralsınmerhaba, oyunu türkçeleştirmeye başladım, internette kötü bir çevirisi vardı eğer isterseniz çevirdikten sonra oyunun çeviri dosyalarını size atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 5724
GENEL BAKIŞ
Eski kız arkadaşın Emily ile yaşadığın kötü kalp krizinden sonra ilk tercihin olan San Vallejo'da bir yer kazanıyorsun.Ve bununla birlikte, yeni bir başlangıç şansı. Birinci sınıf öğrencisi olmak sizi sert ve hızlı bir şekilde etkilediğinden, bu yılın eğitimden çok daha fazlası olacağını çabucak keşfedersiniz. En iyi iki kardeşlik, maymunlar ve kurtlar arasındaki Yaz Karşılaşması adlı bir yeraltı savaş geleneği , parti, güç ve seks hayatına giden yolunuzdur. Ama hayalinizdeki kızı elde etmek için ne kadar ileri gitmeye istekli olacaksınız?
Paylaşılan Tarih: 13.02.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 6.16 GB
Oyun Boyutu APK: 293.6 MB {Eski Sürüm}
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Animated, Male Protagonist, Stripping, Teasing, Vaginal Sex, Blowjob, Voyeurism, Dating Sim, Humor, Romance, School Setting, Male domination, Footjob, Oral sex, Spanking, PoV, Point and click
- RAR'dan çıkarttıktan sonra College King oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - UPLOADHAVEN - MIXDROP
ANDROİD
MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3652 Ekli dosyayı görüntüle 3653 Ekli dosyayı görüntüle 3654Full Sürümü yayın
Oyunun full sürümü yayınlandı tr yama bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 5724
GENEL BAKIŞ
Eski kız arkadaşın Emily ile yaşadığın kötü kalp krizinden sonra ilk tercihin olan San Vallejo'da bir yer kazanıyorsun.Ve bununla birlikte, yeni bir başlangıç şansı. Birinci sınıf öğrencisi olmak sizi sert ve hızlı bir şekilde etkilediğinden, bu yılın eğitimden çok daha fazlası olacağını çabucak keşfedersiniz. En iyi iki kardeşlik, maymunlar ve kurtlar arasındaki Yaz Karşılaşması adlı bir yeraltı savaş geleneği , parti, güç ve seks hayatına giden yolunuzdur. Ama hayalinizdeki kızı elde etmek için ne kadar ileri gitmeye istekli olacaksınız?
Paylaşılan Tarih: 13.02.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 6.16 GB
Oyun Boyutu APK: 293.6 MB {Eski Sürüm}
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Animated, Male Protagonist, Stripping, Teasing, Vaginal Sex, Blowjob, Voyeurism, Dating Sim, Humor, Romance, School Setting, Male domination, Footjob, Oral sex, Spanking, PoV, Point and click
- RAR'dan çıkarttıktan sonra College King oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - UPLOADHAVEN - MIXDROP
ANDROİD
MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3652 Ekli dosyayı görüntüle 3653 Ekli dosyayı görüntüle 3654
Linkler güncellendi.Oyun indirme linkinde hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 6848
çeviri konusunda ne durumdasın dostum gelişme var mı? Kolay gelsin. Yardım gerekirse yazabilirisn pek anlamam ama elimden gelen bişey olursa yardım etmek isterimmerhaba, oyunu türkçeleştirmeye başladım, internette kötü bir çevirisi vardı eğer isterseniz çevirdikten sonra oyunun çeviri dosyalarını size atabilirim.
Türkçesine nereden ulaşabilirim bi bilgin var mıBeing A Dick ile neredeyse benzer olan oyun. Eğer onunla aynı tip oyun arayışında olanlar için ilaç gibi gelir ama oyun uzunluğu ağırlığı ile çelişiyor ama bunu da karakterlerin fazla olmasıyla kapatıyor.
Türkçesi maalesef yok.Türkçesine nereden ulaşabilirim bi bilgin var mı
projeleriniz arasında yer almakta mı pekiTürkçesi maalesef yok.
Bilgi veremiyoruz.projeleriniz arasında yer almakta mı peki