S
Silinen üye 113476
oyunu steamden alıp bitirmiştim keşke burda olduğunu önceden görseymişim. Sanırım bütün yollarını gördüm yeni sezonunu beklemek lazım. Bu arada nasıl çeviri yapacağımı bilsem bunu ben çevirirdim 
En kısa zamanda eklenecektir.act 4 part 2 çıkmış ekleyebilir misiniz
Geri dönüşünüz için teşekkürler. Editörümüz yeni uygun alternatifler varsa ekleyecektir.gofile yerine başka indirme sitesi koyarmısınız go file da 14gb ye geliyor indirmeyi bırakıyor.
Yapımcı portlarsa bizde yayınlarız.Final yaptığında android e gelir mi ?
yanlış bilgi vermişim. 3 part olduğunda 1 act oluyormuş ve College Kings 2 Act 1 şuan buradaki ile neredeyse aynı. Sanırım arasında bir part fark var.Part 2 Act 3 çıkmış. Burada Act 2 Part1. Oynaması gayet güzeldi umarım güncellenir. Ayın 14'nde Act 2 Part 1 geliyor yinede alacağım.
Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır.böyle güzel bi oyunun neden türkçe çevirisi çıkmıyor![]()
Çıksın lütfen ben bu oyunun resmi çeviri ekibindeydim fakat işlerim yüzünden ayrılmak zorunda kaldım sizden bekliyorumFazla talep gelirse değerlendirmeye alınır.
Dediğim gibi talep durumuna bağlı.Çıksın lütfen ben bu oyunun resmi çeviri ekibindeydim fakat işlerim yüzünden ayrılmak zorunda kaldım sizden bekliyorum![]()
Çok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.Çevrilse harika olur.
Çok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir. Mobil versiyonu ise fan tarafından yapılmış olabilir o yüzden dolayı link koyulmamıştır.Bu oyun cidden çok iyi ancak bunun mobilide var ama sanırım burda yok çevirisini de bence yapılması lazım
Eğer mobil versiyonu olmuş olsaydı veya sıkıntısız olsaydı konuya eklenirdi.Bu oyun cidden çok iyi ancak bunun mobilide var ama sanırım burda yok çevirisini de bence yapılması lazım
Oyunun mobil versiyonu var eğer isterseniz link atabilirimEğer mobil versiyonu olmuş olsaydı veya sıkıntısız olsaydı konuya eklenirdi.