Lunael
Yetkili
Farklı siteleri konuşmak veya link atmak yasak bilginize.Oyunun mobil versiyonu var eğer isterseniz link atabilirim
Farklı siteleri konuşmak veya link atmak yasak bilginize.Oyunun mobil versiyonu var eğer isterseniz link atabilirim
Sorun değil, iyi forumlar.Kusura bakmayın bilmiyordum daha yeni öğrendim
Daha demin farkında olmadan tekrar yazdım mesajı bir sıkıntı olur muKusura bakmayın bilmiyordum daha yeni öğrendim
Bir sıkıntı olmaz zaten silindi.Daha demin farkında olmadan tekrar yazdım mesajı bir sıkıntı olur mu
hocam bu oyunun sadece çeviri linki var mı ben steamden indirdim deBir sıkıntı olmaz zaten silindi.
Malesef oyunun çevirisi sitemizde mevcut değil. Ayrıca yamalarımızı paylaşmıyoruz, direkt oyunun kendisini paylaşıyoruz.hocam bu oyunun sadece çeviri linki var mı ben steamden indirdim de
Editörümüze bildirdim en kısa sürede düzeltilecektir.windows linki sıkıntılı mixdrop yerine googleye atıyor
Düzeltildi, iyi oyunlar.windows linki sıkıntılı mixdrop yerine googleye atıyor
Yapımı güncelleme getirdiği zaman bizde konuyu güncelliyoruz. Şu anlık net bir tarih yok.Act III gelir mi?
Editörümüze bildirdim müsait olduğunda düzeltecektir.Bölüm 1'in mixdrop linki bölüm 2 ye yönlendiriyor, mega linki de patlamış.
Düzeltildi.İyi oyunlarBölüm 1'in mixdrop linki bölüm 2 ye yönlendiriyor, mega linki de patlamış.
teşekkürlerDüzeltildi.İyi oyunlar
Evet, ayrı ayrı indirmeniz lazım. Bu oyun bölüm bölüm olduğu için birisi diğerini kapsamıyor.Bölüm 2 yi indirmem yeterli mi bazı oyunların 2. kısmı direk 1 ide kapsıyor ya yoksa ilk 1 sonra 2 mi indirmem gerekli?
Rica ederim iyi oyunlar.tamamdır çok teşekkür ederim