Jupiter
Doğasever
Hayır devamı gelmedi.En son zengin adamın kızı kendi odasında olurken oyun bitmişti. Güncelleme geldi mi ?
Hayır devamı gelmedi.En son zengin adamın kızı kendi odasında olurken oyun bitmişti. Güncelleme geldi mi ?
Oyunlarda Virüs Yoktur Antivirüs programını Kapatıp KurunMerhaba oyun dosyası kurulum yaparken truva atı virüs bulundu. oyunun tekrardan revize edilip upload etme şansınız var mı ?
Discord Sunucusuna Gelerek Yardım Alabilirdin Gelmek İçin Bu Mesajın Üstüne Tıklabana aoc dosyası diyor açamıyorum bir türlü oyunu arşiv bozuk fln diyor açmaya çalıştığımda indirdiğimde iki tane dosya vardı biri aoc diğeri uyguluma uygulumaya bassamda aoc u açıyor yinede bi yardım ederseniz sevinirim
Evet.Güncelleme gelir mi
Gdrive kota uyarısı alanlar için;Windows GDRIVE linkinde bir sorun var.
Cevabınız için teşekkür ederim şimdi indirebiliyorum.Gdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederimCevabınız için teşekkür ederim şimdi indirebiliyorum.
Bir tarih verilmedi.Nezaman gelir devamı,tarih varmi
İlk sayfada linkler mevcut.İndirme dosyası tam olarak nerede?