Massive
Kayıtlı Üye
cloude yükler misiniz google drive da görüntülenemiyor anonfile da ise çok yavaş indiriyor
google drive linklerinde bir sorun yok eğer kota hatası alıyorsanızcloude yükler misiniz google drive da görüntülenemiyor anonfile da ise çok yavaş indiriyor
Exeyi virüs programınız tanımlayamadığı için virüs olarak algılıyor. İndirmeden önce virüs programınızı kapatıp öyle indirin.Antivirüs programım nedense bu oyunu Trojan olarak algıladı.Ben indiriyorum o siliyor sinir oldum iyice.
Gdrive kota uyarısı alanlar için;google drive kotası dolduğu için indirmiyor diğer lınke de gırılmıyor
Bu dediğiniz yolu denedim olmadı malesefGdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Bu arada linke vpn aracılığı ile girebildim.Merhabalar. oyunu denemek istedim fakat pc linklerine ulaşamadım android kımını bilmiyorum. rica etsem yardımcı olurmusunuz.
Teşekkür ederim.
Discord sunucumuzdaki hatalar kanalında MattMurdock adlı yetkiliyi etiketleyip sorununuzu dile getirebilir misiniz ?Androidde girs sayfasindan oteye gidemiyorum girise tiklanmiyor
Vpn ile girmeniz gerekmektedir.anonfiles linki kırık
Linklerde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.linkleri yenileme sansınız varmı 2 side çöp şuan.....
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Gdrive kota hatası veriyor. Anonfile ise açılmıyor.