TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Yapay zeka oyunları anca etkinlik haftalarından siteye ekleniyor belki bu devam eden İlkbahar etkinliğinde siteye eklenebilir ama kesin değil.yeni güncellemeleri ne zaman gelir acaba
Son Konular
Yapay zeka oyunları anca etkinlik haftalarından siteye ekleniyor belki bu devam eden İlkbahar etkinliğinde siteye eklenebilir ama kesin değil.yeni güncellemeleri ne zaman gelir acaba
Mobil linkte sıkıntı var herhalde indiremiyorum
Düzeltilecek.![]()
Mobil linkte sıkıntı var herhalde indiremiyorum
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Adult oyun gerekli izni vermedi diyor
TeşekkürlerOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Discord sunucumuza katılarak bu sorunu nasıl çözeceğinizi öğrenebilirsiniz.Oyunlara giremiyorum şuanda gerekli izin verilmedi diyip duruyor yardımcı olurmusunuz
'' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakabilirsiniz.Oyuna güncelleme geldimi yakın zamanda
Paralel Space'e gelen güncellemeden ötürü artık o uygulamayı kullanmak sorunu çözmüyor maalesef, farklı bir telefon klonlama uygulaması denemelisin.Paralel spaceden açmama rağmen gerekli izin verilmedi diyor oyuna giriş yapamıyorum yardım
Harikasın, teşekkürlerhıle menusu pc den oynayanlar ıcın ıstatıslık bolumune gırıp burnuna dokundugunuzda acılıyor haberınız olsun kımse yazmamıs ben yazayım