nasıl bir sevap işledin bilemezsin
Lavabodaydı sanırım. Mavi elbiseli kıza bakman gerek.brandon`un icindeyken okula ilk girdiginde gizemli kadina yakinda bak yaziyo ama nerde bilmiyorum
Çözebildin mi ? Ben de aynı sorunu dc ye yazdım cevaplayan olmamıştı. Sırf bu yüzden silmiştim oyunu.Brondonun içindeyken taksiye bin diyor ama taksiye bastığımda şuan taksinin sırası değil diyor sürekli Dc yazdim ama ilgilenen olmadı
Nickin kimliği bulabildin mi reisBu nickin kızına nasıl araba alıcaz acaba?
Aynı mesajı birden fazla kez yazmanıza gerek yok.Nickin kimliği bulabildin mi reis
Discord sunucumuza katılarak bu problemi çözebilirsiniz.Bu uyariyi aliyorum ama butun izinleride verdim ayrica oyunu silip yuklemem ragmen gecmiyor yardimci olabilecek varmi
Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyası sorabilirsiniz.Oyunun savelari silinmiş de baştan oynamadan son bolumu oynama şansım varmı
Modem reset çözüm olarak söyleniyor veya VPN.megada kota dolunca ne yapmam gerekiyor
Telefon mu, bilgisayar mı?Oyunu indirdim açılıyor fakat birkaç saniye sonra oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim daha önce başka siteden de indirdim aynı sorun olmuştu