MRainb0w
Yetkili
Hangi alternatif indirme sitesini deniyorsunuz?2 gündür oyun indirmeye çalışırken BU SİTEYE ULAŞILAMIYOR diyor çözümü nedir acaba
Hangi alternatif indirme sitesini deniyorsunuz?2 gündür oyun indirmeye çalışırken BU SİTEYE ULAŞILAMIYOR diyor çözümü nedir acaba
Striplizi nasıl geçsin ?Oyun efsaneydi devamını sabırsızlikla bekliyorum
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Şu stripliz çözüldü mü lütfen yardım geçmiyorum
Discord kullanmıyorum burdan soylermisinizDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Çözümünü bilmediğim için discord sunucumuza yönlendirmiştim.Discord kullanmıyorum burdan soylermisiniz
Erişim ayındayız Türkçe oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri gelmeye devam ediyor. Bizi takipte kalmaya devam edin.Ne zaman geleceksin..
çozebildin mi bende aynisinda kaldım
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.Brandonın içindeyim şuan taksiye git görevi verdi, otoparka basınca da şuan taksiye ihtiyacım yok diyor ?D
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.Broke nin spor salonundaki odasını açacak anahtar nerede takıldı kaldı orada oyun yardımcı olur musunuz
ederim benim hoşuma baya gittikonu güzele benziyor tavsiye eder misiniz
Yapımcının yayınladığı 0.91 sürümü bulunuyor.bu oyunun yeni sürümü var mı acaba