Johnnyy
Kayıtlı Üye
Kanki nickin odasında 2 tane bardak var dolapta hemen onların solunda yine dolapta beyaz birşey var zor belli oluyor o şey kimlik iştenickin kimliği nerde bulamıyorum hiçbir türlü
Kanki nickin odasında 2 tane bardak var dolapta hemen onların solunda yine dolapta beyaz birşey var zor belli oluyor o şey kimlik iştenickin kimliği nerde bulamıyorum hiçbir türlü
Ayne bende orda kaldım her yere gidiyorum ama zaman geçmiyor bir turlustriptiz kulübüne gidicem ama sabah olduğu için gidemiyorum ipucunda ise zaman öldürmek için gidebilirsin diyor ??
Ordan hemen önce hata aldım zaten sonra dediğin yerde ben de kaldım akşam bir türlü olmuyor bu yüzden striptiz kulübüne gidemiyorum orada bir oyun hatası var ve zamanı ilerletme olmadığı için oradan öteye geçemiyorsunuz.Muhtemelen o hata düzelmez yeni bir güncelleme de anca geçeriz orayı.striptiz kulübüne gidicem ama sabah olduğu için gidemiyorum ipucunda ise zaman öldürmek için gidebilirsin diyor ?? Nasıl akşam olucak lütfen yardim
bende de aynı hata var. çözebilen yok mu?Ordan hemen önce hata aldım zaten sonra dediğin yerde ben de kaldım akşam bir türlü olmuyor bu yüzden striptiz kulübüne gidemiyorum orada bir oyun hatası var ve zamanı ilerletme olmadığı için oradan öteye geçemiyorsunuz.Muhtemelen o hata düzelmez yeni bir güncelleme de anca geçeriz orayı.
Yeni güncellemede spor salonunda ki anahtarı bulamıyorum yardım YouTube a baktım ama yeni video gelmemiş yardımBu güncel hali, dediğiniz yerin devamı var.