Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Telefondan oynuyorum anahtarı alcam ama tıkladıgımda oraya gitmiyo videoyu izledim yine yapamadım orada durup dilendiriyor nasıl yapıcaz o kısmı
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Mazgala tıklıyorum gitmiyor oraya ne yapmam gerekiyor anahtarı alamıyorum bu yüzden
Bendede aynıYazılar beyaz olduğundan anlaşılmıyor aydınlık biyer olduğunda veya beyaz biyer veya şeffaf ve oyundada boyle yerler hep var hiç bisey anlamadım oyundan
Ödeme bildirimi oluşturunuz. https://adultoyunceviri.com/odeme-bildirimi/openDev paketi satın aldım erişim izni verebilir misiniz? Mackenzie
Bekleyiniz uzun sürüyor orası 15 dakika ile 1 saat arası sürebiliyor.oyun dosyası okunuyor diyor uzun süre kalıyor açılmadı hala
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Ben Striptiz kulubune gittikten sonra kimlik istiyor bir türlü kimliği bulamadım bana yardım edecek var mı