eski save kaydetmistim bir dosyaya, onları şuan ki oyunun içine aktardım dosyalar kısmından oyuna girdim saveler falan geldi ama bu seferde en son kaydettiğim save devam etmiyorDcden save al
Sen en son 2:30da yatıyordun naptın oyun için her saat başı alarm mı kurdunTamamdır düzelttim
hayır erken uyanmıştım baktım çıkmış yükledim, bir şey soracağım oyunda aşağıdaki hızlı menü gözükmüyor ne yapmam lazım ayarlarda açık ama oyunda gözükmüyorSen en son 2:30da yatıyordun naptın oyun için her saat başı alarm mı kurdun
Telefondaysan ekranı alttan yukarı çek pcdeysen t veya v tuşu olması lazım.hayır erken uyanmıştım baktım çıkmış yükledim, bir şey soracağım oyunda aşağıdaki hızlı menü gözükmüyor ne yapmam lazım ayarlarda açık ama oyunda gözükmüyor
Mini oyunları hile menüsünden kapatıp devam etOyunda bug sanırım (android) oyun başta güzel gidiyordu fakat sınavda yazı yazılmıyor, harflere tıklıyorum fakat algılamıyor acil çözüm!
Çoğu yeni mini oyunu Android'de desteklemiyor, onları kapattık. Mini oyunları kapat.Oyunda bug sanırım (android) oyun başta güzel gidiyordu fakat sınavda yazı yazılmıyor, harflere tıklıyorum fakat algılamıyor acil çözüm!
EvetSezon 3 bölüm 2 de sezon 3'ün birinci bölümü veya ara bölüm bulunuyor mu ?
Teşekkür ederim.
Ücretsiz olmasını bekliyen bir benmiyim beSonunda