Bende sabırsızlikla bekliyorum gelsin artık basliyalim ne zamandır bekleniyorSatürn0 aynen umarım ilerleyen dakikalarda çıkar
hala gelmediBende sabırsızlikla bekliyorum gelsin artık basliyalim ne zamandır bekleniyor
Yarına kaldı gibi gözüküyor üzdühala gelmedi
en geç cuma demişlerdi harbici cumayı bekledikBüyük ihtimalle yarına kaldı yine beklicez
Cuma diyince gözüme çok uzun geldi ha öyle demiyelim sanki gelmicekmis gibi oluyoren geç cuma demişlerdi harbici cumayı bekledik
Yarına kaldıReis yayınlandı mı?
Sıkıntısız çıksında o kadar önemli değil.Yarına kaldı
Apk sürümünü test ediyoruz. Hatalar yine oyunda karşınıza çıkacaktır ama bunları minimuma indirmeyi hedefliyoruz böylece. Yine de çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu gece yayınlanacakbugünde çıkmaz ise g.o
Net bir tarih veremiyoruz maalesef daha oyun betaya bile çıkmadıPC için ne zaman ücretsiz olur acaba
hocam bu ücretli olandan alsak oyun sıkıntılı olur mu daha yeni betaya çıkıyor malum. çok bug oluyor muNet bir tarih veremiyoruz maalesef daha oyun betaya bile çıkmadı
Oyunu test ediyoruz dediğim gibi. Karşımıza çıkan hataları gideriyoruz bu yüzden normalden daha uzun sürede çıkartıyoruz oyunu. Tabi yine birkaç hata çıkabilir karşınıza oyunda ama en az seviyeye indiriyoruz hataları bu sayedehocam bu ücretli olandan alsak oyun sıkıntılı olur mu daha yeni betaya çıkıyor malum. çok bug oluyor mu
Yukarıda da dediğim gibi büyük bir aksilik çıkmazsa bu gece yayınlayacağız oyunuİnanılmaz büyük bir hata olmazsa bugün çıkarmanızı bekliyorum. Bütün site bu oyunu bekliyor zaten. Hem sitedekiler bekliyor, hem de 1 yıldır oyunun kendisi bekleniyor. Daha fazla beklemek eziyet gibi.