Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Adult oyunlarda yapımcılar meme işini biraz abartıyor bu tarz oyunlardaki devasa memeli karakterlerden dolayı gerçek hayatta meme fobim oluştu
Tamam da önce nasıl yaptıysan öyle devam et çok kötü üstelik kızı şimdi de Lez yapma niyeti var sanırım aşırı saçmalamaya doğru gidiyor. Heather'da çok değişmiş ne yapıyor bu adam ya!

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
kahin değilim ama yeni bölümü temmuz da gelebilir

Senioristaken

Senioristaken

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kasa şifrelerini nereye yazıyoruz, hiç dikkatimi çekmedi?

P

Pavlic

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Quin nasıl ana kızlardan birisi olmaz anlamıyorum. Bence hikayesi oldukça güzel ilerliyor ve diğer yan karakterlerden farklı şekilde çoğu karakteri etkileyebilecek bir hikayeye sahip.
Eğer gecenin sonunda onunla olmak istiyorsak diğer kızlarla ilişkiye girmememizi istiyor. Bir şeyleri feda etmemizi istiyor yani.
işte karakter diye buna derim ben. Çünkü gerçekten karakter koyuyor ortaya :D

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Quin nasıl ana kızlardan birisi olmaz anlamıyorum. Bence hikayesi oldukça güzel ilerliyor ve diğer yan karakterlerden farklı şekilde çoğu karakteri etkileyebilecek bir hikayeye sahip.
Eğer gecenin sonunda onunla olmak istiyorsak diğer kızlarla ilişkiye girmememizi istiyor. Bir şeyleri feda etmemizi istiyor yani.
Ana karakterler dışında quinn ve lily'nin az çok hikaye altyapısı var. Geriye kalan tüm karakterler mecburi olarak arka planda kalıyor(zaten bölümler 6-7 ayda bir geliyor hepsine ayrı bir rota yapmaya çalışırsa bir bölüm için en az 1 sene bekleriz)
Belki quinn için ayrı bir rota oluşabilir son sezonda ama ana karakter içine şu anlık giremez

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ana karakterler dışında quinn ve lily'nin az çok hikaye altyapısı var. Geriye kalan tüm karakterler mecburi olarak arka planda kalıyor(zaten bölümler 6-7 ayda bir geliyor hepsine ayrı bir rota yapmaya çalışırsa bir bölüm için en az 1 sene bekleriz)
Belki quinn için ayrı bir rota oluşabilir son sezonda ama ana karakter içine şu anlık giremez
Quinn'in hikaye altyapısı çoğu karakterden daha iyi bence. Nereden geldiği, nereye gittiği, büyüdüğü leş yer, anne babası vs oyunda gösteriliyor aslında epey derinliğe ve gizeme sahip

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Onun adımı atıldı zaten. Hala yan karakter diye bakmamak lazım. Benim için ana karakterlerden biri oldu bu bölümle birlikte.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Quinn'in hikaye altyapısı çoğu karakterden daha iyi bence. Nereden geldiği, nereye gittiği, büyüdüğü leş yer, anne babası vs oyunda gösteriliyor aslında epey derinliğe ve gizeme sahip
6. bölümle birlikte hikayesinin altyapısını hazırlamaya başladılar. Bence quinn'in hikayesinde ki en büyük kırılma noktası sage olacak
8. bölümde quinn, sage ve mc ile bir üçlü sahnesi var. Son bölümde eğer sage rotasında gidiyorsan (ki ben gidiyorum) sage mc'ye üçlü teklif etti. Quinn de olacak büyük ihtimalle bu üçlü işinde
Asıl olay da burada başlar tahminimce iki karakter de mc'ye ilgi duyuyor aralarında bir çatışma olur ve yapımcı da bizden bir seçenek daha ister quinn mi sage mi diye

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dpc diğer karakterleri daha güzel yaparken jilli daha çirkin yapmaya mı başladı banamı öyle geliyor

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Dpc diğer karakterleri daha güzel yaparken jilli daha çirkin yapmaya mı başladı banamı öyle geliyor
Jill fıstık gibi de Sage baya bozulmuş gibi geldi. Asıl çirkinleşen Sage gibi geldi. O saçma muz kıyafeti dışında Jill gayet güzel ama o salak seksi kıyafeti içinde Sage baya itici olmuş.

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
yeni bölümü oynamadım da bu bölümün çoğu partide mi geçiyor?

C

can546

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
kredi almak ne kadar zor olmuş yaw :D önceden havale vardı kolaydı şimdi abuk subuk şeye çevirmişler.

C

can546

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
sırf şu oyun için kredi alacaktım.

Artemisia

Artemisia

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Maya'ya niye asıldı hiç anlamıyorum madem kızlara ilgi gösteriyorsun MC ile ne işin var!
Aga Sage'nin olayı bu zaten. Kızı zorla manitamız yapıyoruz. Kız ciddi olmaz f*ckbuddy takılalım modundaydı hep. Her şeye açık, özgür ruhlu, bağlanmak istemeyen bir karakter. Ki 2. sezonun sonunda Quinn'in bize ilgi duyduğunu bildiği halde üçlü yaptık. Yani kızlara yavşamasına şaşırma.

Üst Alt