Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
S

Schwess

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bölüm hakkında yardımcı olacağım birşey varsa bana yazabilirsiniz.
Sage ile karanlık mağara giriş yaptıktan sonra son anahtarı bulamadım birisi dondurucudaydı diğeri cam fanus tarzı birşeyin içindeydi sonuncusu nerede olabilir acaba

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Schwess Kafesin içine gir yukarı oka tıkla ortalarda bir yerde yavaş yavaş sürükle fareyi. telefonda oynuyorsanda dokun ortalara.

S

sevenimolmaz

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Kasa şifrelerini diyorsan ilk 8 için buyur ama 9.bölüm kasa şifresini bilmiyorum bende.

Episode 8 :3211
Episode 7 :1159
Episode 6 :4463
Episode 5 :4226
Episode 4 :0421
Episode 3 :3985
Episode 2 :4413
Episode 1 :1386
Kasayı ne amaçla kullanıyoruz?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Kasayı ne amaçla kullanıyoruz?
Özel sahneleri açmak için. Yapımcı bazı seks sahnelerini gizliyor kasa şifresini girersen o sahne hikaye içerisinde zamanı gelince açılıyor. Örnek bölüm 5 te züppelerin partisinde Camilla ile seks sahnesi bu türden veya Sarah ile de bu tür sahnemiz var.

Gyuu123

Gyuu123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hile menüsünü nasıl açabilirim yukarı kaydırıyorum olmuyo

J

Jaxcalio

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
selam herkese iyi oyunlar ben oyunu satın aldım ama kayıt dosyası gerekiyor diyor indiriyorum kayıt dosyasını hiç bişey gözükmüyor
nasıl yapabileceğim konusunda fikir olan arkdaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
selam herkese iyi oyunlar ben oyunu satın aldım ama kayıt dosyası gerekiyor diyor indiriyorum kayıt dosyasını hiç bişey gözükmüyor
nasıl yapabileceğim konusunda fikir olan arkdaşlar varsa yardımcı olabilir mi
İlk sayfada kayıt dosyası var onu indirip ilgili yere atıp oyunu aktarabilirsin. Kendi kayıt dosyam olsun diyorsan 2.sezonun sonunda kayıt aldığın bir bölüm var.(Her rota için kayıt almanı öneririm) Kendi kayıt aldığın için zaten ilgili yerde olacağı için oyun içinden aktarabilirsin

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Sezon öncesi bölümün bu bölüme bir etkisi yok değil mi

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Son bölümü 3 kez tüm sonlarla bitirdim. Mükemmel bir deneyim di. Hikaye olarak çok beğendim . Favori rotalarım Sage, Jill ve Josy Maya oldu. Rusty ve Tommy'nin o aptal surat ifadeleri mükemmeldi kdkdkdk ayrıca favori sahnem net olarak Sarah ve Melanie oluyor. Adam döktürmüş resmen.

S

Schwess

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Schwess Kafesin içine gir yukarı oka tıkla ortalarda bir yerde yavaş yavaş sürükle fareyi. telefonda oynuyorsanda dokun ortalara.
Son bir soru daha yeni bölüm heralde 1 yıldan önce gelmez değil mi yoksa herhangi bir bilgi var mı yakında geleceğine dair

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son bir soru daha yeni bölüm heralde 1 yıldan önce gelmez değil mi yoksa herhangi bir bilgi var mı yakında geleceğine dair
Bölüm yeni geldiği için sonraki bölüme ne zaman başlar bir bilgi yok. Benim düşüncem uzun zaman gelmez en az 8 ay 1 yıla uzar.

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yardım et admin ödeme bilgilerini giriyorum pay diyorum hıç bir şey olmuyor tekrar aynı yere atiyor beni

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bölüm yeni geldiği için sonraki bölüme ne zaman başlar bir bilgi yok. Benim düşüncem uzun zaman gelmez en az 8 ay 1 yıla uzar.
Sezonun tamamı 23 Ocak 2025 yılında Steamda yayınlanacak kardeşim ne 8 ayı (Steamda oyunun yetkilisinin cevabına göre söylüyorum). Pardon 2024 değil 2025 olacaktı :(

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sezonun tamamı 23 Ocak 2025 yılında Steamda yayınlanacak kardeşim ne 8 ayı (Steamda oyunun yetkilisinin cevabına göre söylüyorum). Pardon 2024 değil 2025 olacaktı :(
Tamam da sezon bitmeden steame yüklenmiyor zaten. Her sezon 4 bölümden oluşuyor. Eğerki söylediğin doğruysa bir bölüm kısa olur diğer bölüm uzun olur. Sonraki bölümünde kısa olacağıni sanmıyorum. Hikaye yazmak animasyon yapmak öyle basit bir iş değil zaman lazım heleki dpc grafiklere bu kadar önem verirken kısa zamanda gelmesi zor.

Son düzenleme:
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Tamam da sezon bitmeden steame yüklenmiyor zaten. Her sezon 4 bölümden oluşuyor. Eğerki söylediğin doğruysa bir bölüm kısa olur diğer bölüm uzun olur. Sonraki bölümünde kısa olacağıni sanmıyorum. Hikaye yazmak animasyon yapmak öyle basit bir iş değil zaman lazım heleki dpc grafiklere bu kadar önem verirken kısa zamanda gelmesi zor.
Ben de onu diyorum oyundaki yetkili yazmış Ocak 2025 gibi sezon 3'ü yayınlayacağız diye. Umarım çok uzatmazlar cidden yoksa ömür yetmeyecek bu oyunu bitirmeye.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben de onu diyorum oyundaki yetkili yazmış Ocak 2025 gibi sezon 3'ü yayınlayacağız diye. Umarım çok uzatmazlar cidden yoksa ömür yetmeyecek bu oyunu bitirmeye.
9.bölüm eylül-ekim gibi bekleniyordu aralıkta geldi. Daha önceki mesajlarımda bölümlerin geliş zamanlarını yazmıştım. Basit mantıkla uzayacağı kesin o yüzden çok bekleme derim.

Gyuu123

Gyuu123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hile menüsünü açamıyorum biri yardım edebilir mi yukarı kaydırınca çıkmıyo

Üst Alt