emrevitus
Riona <3 Emrevitus
Herkes Jill'i sevmiş ben hiç sevemedim be cidden çok nazlı. Sanırsın prenses. Çok gıcık oldum. Isabella seviştiğimiz için Bella'ya tavır yapıyor hanımefendi. Sende ezik olmasaydın da sen kapsaydın bizim karakteri. İkinci rahatsız olduğum şey ise bu iki oyunda sadece Sage ve Isabella'nın uğraşmaya değer karakter olmasıydı. Bu çok çok az. Josy,Maya ve Jill'i direk eledim. (ilk oyundan sonra) Çünkü çok zahmetliler ve onları seçince asıl kızları kaçırıyoruz. Ayrıca oyunun en ezik Karakteri Maya olunca direk eliyorum onu. Sarah ve Melanie ise neden diğer karakterlerde gözüküyor onu hiç anlamadım. Onlarla bir ilişkimizin olacağını hiç mi hiç inamıyorum ve istemiyorum da. Onlar çok pis kazık atacak gibi hissediyorum. Jade fena olmasa da Sage'in annesi olduğu için uzak duruyorum. Bella ise çok vahşi be sahneleri izlerken midem bulanıyor be! heleki son sahne be bu kadar amatör olunmaz ki. Sage'den ise %100 emin olamıyorum çünkü eski sevgilisini unuttuğunu zannetmiyorum. İleriki bölümlerde bizi aldatırsa hiç şaşırmam. Lily neden bize bu kadar çabuk bağlandı onu hiç anlamadım. Bu kızın uyuşturucu problemi var ve benim ilgimi hiç çekmiyor ama seksi hatun yalan yok. Nicole favorim şu an oyunda. Quinn ise imkansız gibi bir şey ve onu da diğerleri listesine koymuşlar baya şaşırdım yani. Onunla ve Riona'yla olmamız imkansız çünkü profesyoneller. Camilla ise olabilir gözüyle bakıyorum. Quinn ile Riona gibi gelmiyor bana. Mona meselesi ise kafamı çok karıştırdı. Niye uzaklaştırdılar hiç anlamadım.