MRainb0w
Yetkili
1-8'in mevcut olduğu oyunu indireceksiniz.ben yeni çıkan sezonla birlikte tüm bölümleri indirmek istiyorum nerden indirmem lazım yardımcı olurmusunuz?
Son Konular
1-8'in mevcut olduğu oyunu indireceksiniz.ben yeni çıkan sezonla birlikte tüm bölümleri indirmek istiyorum nerden indirmem lazım yardımcı olurmusunuz?
Arşivlerimizde şifre kullanmıyoruz. Önünüze çıkan reklamlardan bir şey indirdiyseniz virüs taraması yapıp o arşivi siliniz.Oyun arşivi şifreli şifre ne acaba
Save dosyalarınızı silmeyecekseniz oyunun yüklü kalmasının bir anlamı yok. Silip sezon öncesini yükleyebilirsiniz.Oyunun 2 sezonu bitti sezon öncesini yukleyecegim yeni sezondaki oyun icin şuanki yuklu oyun bende kalmali mi yoksa 3. sezon ayri indirme linkiyle mi gelecek
Şu an indirdiğiniz oyunu silebilirsiniz. Yeni sezon farklı bir indirme linki ile gelecek.Oyunun 2 sezonu bitti sezon öncesini yukleyecegim yeni sezondaki oyun icin şuanki yuklu oyun bende kalmali mi yoksa 3. sezon ayri indirme linkiyle mi gelecek
Tarihi hakkında bir bilgi yok. Tahmini olarak kasım ayı civarında gelebilir.Yeni sürüm hakkında bilgi var mı
Net bir bilgi yok. Tahminen bu yılın sonlara doğru gelebilir.Yeni sürüm hakkında bilgi var mı
Bizden direkt indirerek oyunu türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz. İade edebiliyorsanız Steam'dekini iade edin.Oyunu steam'den boşuna aldım sanırım Türkçe Yama yok.
Ah Türkçe Yama yapsalar ne iyi olurdu neyse..
Türkçe yamalarımızı hiç bir şekilde harici olarak paylaşmıyoruz.Oyunu steam'den boşuna aldım sanırım Türkçe Yama yok.
Ah Türkçe Yama yapsalar ne iyi olurdu neyse..
1 nisan şakası olarak söyledi onu.Yapımcı galiba being a Dawe adlı oyun çıkaracak yine ara bolum olarak
Ciddi bir söylem değil.Yapımcı galiba being a Dawe adlı oyun çıkaracak yine ara bolum olarak
En son 06.03.2022 tarihinde güncellendi.En son ne zaman yeni bölümü çıktı?
Evet var, ama görüntüleyebilmek için güncelleme abonesi pakedini almanız gerekiyor.Merhabalar sitenizde adult oyunlar için güncelleme durumu haberleri var mı