MRainb0w
Yetkili
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Eklediğiniz görseli göremiyorum.Sezon öncesi bölümün oyununu açtığımda böyle hata veriyor yardımcı olabilir misiniz acaba?
Son Konular
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Eklediğiniz görseli göremiyorum.Sezon öncesi bölümün oyununu açtığımda böyle hata veriyor yardımcı olabilir misiniz acaba?
Sezon öncesi bölümünü İlk 8 bölümden sonra oynamanız gerekiyor yani 18GB olanı ilk önce oynamalısınız.oyunun 3.sezon öncesi bölümü oldugunu bilmiyordum bu yüzden sildim sezon öncesi bölümünü birde save dosyasını indirsem oynayabilirmiyim yoksa 18 gblik oyunu indirip tekrardan bitirmem mi gerekli
Evet sezon öncesi bölümünü kayıt dosyası ile oynayacaksınız. Kayıt dosyası olmadan sezon öncesi bölümünü oynamazsınız.oyunun 3.sezon öncesi bölümü oldugunu bilmiyordum bu yüzden sildim sezon öncesi bölümünü birde save dosyasını indirsem oynayabilirmiyim yoksa 18 gblik oyunu indirip tekrardan bitirmem mi gerekli
Sezon öncesi sürümüne kayıt dosyası kurup aktarabilmek için;oyunun 3.sezon öncesi bölümü oldugunu bilmiyordum bu yüzden sildim sezon öncesi bölümünü birde save dosyasını indirsem oynayabilirmiyim yoksa 18 gblik oyunu indirip tekrardan bitirmem mi gerekli
Sezon öncesi bölüm anlamına geliyor ve geçmişe götürüyor sizi. Ayrı indirmeniz lazım.İnterlude nedir tam oyunu indirsek içinde olmuyomu yoksa ayrı indirmek mi lazım
Hayır içinde olmuyor. İlk olarak ana oyunu indirmeniz gerekiyor. Yapımcının ara bölümü yapmasının sebebi 3.sezon öncesi oyunu bölmek istemesi. Bu yüzden hem oyunu bölmüş oldu hem de geçmişe değinmiş oldu.İnterlude nedir tam oyunu indirsek içinde olmuyomu yoksa ayrı indirmek mi lazım
Teşekkürler ana oyunu bitirdikten sonra indiriyorum OzamanHayır içinde olmuyor. İlk olarak ana oyunu indirmeniz gerekiyor. Yapımcının ara bölümü yapmasının sebebi 3.sezon öncesi oyunu bölmek istemesi. Bu yüzden hem oyunu bölmüş oldu hem de geçmişe değinmiş oldu.
Rica ederiz iyi oyunlar.Teşekkürler ana oyunu bitirdikten sonra indiriyorum Ozaman
En az 12 GB yer açıp deneyiniz.Arkdşlar yaklaşık 6gb yer açtım ama son 2 bölüm hala yüklenmiyor kaç gb son 2 bölüm?
Hem aoc hem de exeyi indirmeniz lazım. İndirdikten sonra ikisini de aynı klasöre atın ve oyunu exeden çalıştırın.aoc indiriyorum direk açılıyor mu peki bu şekilde yoksa exe de lazım mı
çok teşekkürler <3Hem aoc hem de exeyi indirmeniz lazım. İndirdikten sonra ikisini de aynı klasöre atın ve oyunu exeden çalıştırın.
Rica ederim iyi oyunlar.çok teşekkürler <3
Bu sezon arası bölüme mi özel olacak, billgi var mı ?İkisi ayrı olarak sunuldu. 1 ve 8.bölümler ana oyun olarak geçiyor onu ayrı olarak indirmelisiniz. İlk 8 bölümü bitirdikten sonra da sezon öncesi bölümünü indirebilirsiniz.
Sezon öncesi bölüm yapımcının oyunu bölebilmesi için yapıldı.Bu sezon arası bölüme mi özel olacak, billgi var mı ?