Son Konular
Cloud veya mediafire kullanmanızı öneririm. Yaşadığınız sorun ise siteden kaynaklı olmayıp, kendi cihazınızdan kaynaklıdır.Oyuna başlayacam yorumları güzel ama Android için 4 seçenek var güzel ama şuan yandex hariç hepsi yarıda kesildi şimdi yandexden indirmeye çalışıyorum depolama alanımda yeterince yer var eğer yine kesilirse yarıda bu benim mi sorunum yoksa sitede mi eğer indiremezsem hangi siteden indirmemi önerirsiniz veya bu düzeltilir mi
Cloud veya mediafire kullanmanızı öneririm. Yaşadığınız sorun ise siteden kaynaklı olmayıp, kendi cihazınızdan kaynaklıdı
Cihazımda hiç bir sorun yok sadece bu oyunda böyle oldu yandexden indirdim diğerleri işe yaramadı. İlgilenip mesaj attığınız için teşekkürler iyi gecelerCloud veya mediafire kullanmanızı öneririm. Yaşadığınız sorun ise siteden kaynaklı olmayıp, kendi cihazınızdan kaynaklıdır.
"Android\Data\RenPy" olması lazım.Renpy dosyasını direk olarak bulamadım android kullanıcısiyim detaylı söyleyebilecek var mı ?
İlk olarak 1-8. bölümleri oynamanız lazım.Sezon öncesi bölümünü önce yükledim ama benden 2. Sezonun kayıtlarını istedi ilk olarak onu mu yüklemem lazım yoksa 1-8 den sonra 2. Sezon mu anlamadım yardım eder misiniz?
Şuanda öyle bir planımız yok belki daha sonra gelebilir.Oyuna OBB'li kurulum gelme olasılığı varmı acaba?
Hocam dosyanın içine attım lakin yine olmadı ınturlade de gözükmüyor garip"Android\Data\RenPy" olması lazım.
Bi gariplik varHocam dosyanın içine attım lakin yine olmadı ınturlade de gözükmüyor garip
Android cihazınızda sağlıklı bir şekilde APK dosyası kurmak için, "Split APKs Installer (SAI)" programını kullanabilirsiniz.Uygulama yüklenmedi telefonda yer de var 13 GB ama yüklüyorum yükle çıkıyor tam bitecek uygulama yüklenmedi diyor