maniac1526
Kayıtlı Üye
İndirme Linkleri Arasına Drive'ı Ekleyin Lütfen, Stabil 10-11 Mb Olan İndirme Hızı Diğer Linklerde 500 Kb'a Düşüyor. Mega Satın Alım, Yandex Hesap Ve Uygulama İşlemi İstiyor. İşkence Haline Geldi Artık. Sevgiler.
Son Konular
Drive içerikten dolayı erişim engeli koyuyor koyuyor.İndirme Linkleri Arasına Drive'ı Ekleyin Lütfen, Stabil 10-11 Mb Olan İndirme Hızı Diğer Linklerde 500 Kb'a Düşüyor. Mega Satın Alım, Yandex Hesap Ve Uygulama İşlemi İstiyor. İşkence Haline Geldi Artık. Sevgiler.
Zoey odaklı spin-off bölümü , 3. sezonda zoey hikayede önemli yerde olacağı için oynamanı öneririm zaten hemen hemen 1.5 veya 2 saat sürüyorSlm sezon öncesi bölüm nedir farklı bir hikaye mı yoksa ona göre oynayacam arkadaşlar
Konuyu daha fazla açar mısın yardımcı olayımYukarıda Lilly ile konuş diyo ne yapmam lazım tüm odalara baktım yardım edecek olursa sevinirim
Dık kabul töreninde zenginlerin malikanesinde görevleri yaptım en son yukarıda Lilly ile konuş diyo üst katlara baktım hatta piyano falan çaldım ama bulamadimKonuyu daha fazla açar mısın yardımcı olayım
Bro lily ile merdivende etkileşime girmen lazım senden bazı şeyler isteyecek zaten sonra sahne girecek arayaDık kabul töreninde zenginlerin malikanesinde görevleri yaptım en son yukarıda Lilly ile konuş diyo üst katlara baktım hatta piyano falan çaldım ama bulamadim
Dık kabul töreninde zenginlerin malikanesinde görevleri yaptım en son yukarıda Lilly ile konuş diyo üst katlara baktım hatta piyano falan çaldım ama bulamadim
Yeterli alanın yoktur büyük ihtimalleTelefonda olmuyor apk yüklenmiyor
Belli değilşimdi bu 3.sezon ne zaman çıkıyor kısaydı bu bölüm
Var aslında alanım telefonum s7 edge ama yinede yüklenemedi diyor neyseYeterli alanın yoktur büyük ihtimalle
Ara bölümü mü yüklemeye çalışıyorsun yoksa 1-8 bölüm olan dosyayı mı? Çünkü ana oyunu(1-8) yüklemek istiyorsan , 20 ya da 25 gb yer lazımVar aslında alanım telefonum s7 edge ama yinede yüklenemedi diyor neyse![]()