Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
C

catayxd

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3. Sezon geldi mi gelicek mi ?

Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
3. Sezon geldi mi gelicek mi ?
Yeni sezon daha yeni çıktı zaten, gelecek bölüm en erken 5 ay sonra gelecek. Being a dik oyunu toplam 4 sezon 20 bölümden oluşacak ve final yapacak. Buna ek olarak yapımcı 3. sezondan önce bir ara bölüm yayınlayacak ama tarihi henüz tam net değil.

h111h111

h111h111

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Hocam Androidde sürekli oyundan atıyo çözümü nedir ? Daha yeni indirdim. Sürüm 10

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Hocam Androidde sürekli oyundan atıyo çözümü nedir ? Daha yeni indirdim. Sürüm 10
"Data/AdultOyunCeviri" içindeki oyuna ait klasörü ve "Data/oyunadı.adultoyunceviri.com" klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

h111h111

h111h111

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Sağolun hocam. Sürümü 11 yaptım şimdilik sıkıntı yok. Tekrar ederse denicem
"Data/AdultOyunCeviri" içindeki oyuna ait klasörü ve "Data/oyunadı.adultoyunceviri.com" klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

G

Galatasaray233

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Atla geç hızlı kaydet hızlı yükle yeri bende gözükmüyor onu nasıl aktif edebilirim bilgisi olan cevaplayabilir mi

S

sorundegil123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ayarlarda bi seçenek olması lazım kısayol tuşları görünür olsun olmasın tarzı onu görünür yapman alzım

S

sorundegil123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bendede sıkıntı windows virus olarak görüyor rardan çıkarınca gerçek zamanlı korumayı pc de açtığım bazı dosyaları siliyor :(

G

Galatasaray233

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Öyle bir seçenek gözükmüyor yine de teşekkürler

S

sorundegil123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sonofzeus yardımınız için teşekkür ederim hocam biliyorum nasıl yapılcağınıda bir sürü şeyler indiriyoruz ne olur ne olmaz :D kendinize iyi bakın iyi akşamlar

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
Atla geç hızlı kaydet hızlı yükle yeri bende gözükmüyor onu nasıl aktif edebilirim bilgisi olan cevaplayabilir mi

Dokunmatik Ekran Kontrolleri

Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.

Sola Kaydırma: Geri sarar.

Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.

Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.

2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
Sonofzeus yardımınız için teşekkür ederim hocam biliyorum nasıl yapılcağınıda bir sürü şeyler indiriyoruz ne olur ne olmaz :D kendinize iyi bakın iyi akşamlar
Ben teşekkür ederim. Eğer bir şey olsa benim bilgisayarıma olurdu bir ton oyun oynadım :D Yine de karar sizin iyi akşamlar...

O

oquzhan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler baştan sona oynamak için hangisini indircez ayrıca son guncelleme için hangi kısmı indircez yardımcı olursanız çok müteşekkil kalırım🙏

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
Beyler baştan sona oynamak için hangisini indircez ayrıca son guncelleme için hangi kısmı indircez yardımcı olursanız çok müteşekkil kalırım🙏
ilk sayfada açıkça anlatılmış. Orayı bir okuyun hala anlamazsanız yardımcı olayım.

S

Silinen üye 28892

Aşağıda göstermiş olduğum yerden indirirseniz, oyunun en başından son sürümüne kadar erişebilirsiniz. Unutmayın, en az 20-25 GB boş alanınız olması lazım. Ayrıştırma ve uygulama yüklenilemedi hatası alabilirsiniz. Eğerki depolama alanınız yoksa ilk 6 bölümü indirip sonrasında diğer son 2 bölümü indirebilirsiniz.
1641075785181.png

M

mrtcansit

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar burada bulaşıklar yıka diyor ama ben bir türlü nasıl yapılacağına yapamadım yardım eder misiniz bir türlü gecemedim orayı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220102-101530.png
    Screenshot_20220102-101530.png
    979.6 KB · Görüntüleme: 19
Üst Alt