Son Konular
Yeni sezon daha yeni çıktı zaten, gelecek bölüm en erken 5 ay sonra gelecek. Being a dik oyunu toplam 4 sezon 20 bölümden oluşacak ve final yapacak. Buna ek olarak yapımcı 3. sezondan önce bir ara bölüm yayınlayacak ama tarihi henüz tam net değil.3. Sezon geldi mi gelicek mi ?
"Data/AdultOyunCeviri" içindeki oyuna ait klasörü ve "Data/oyunadı.adultoyunceviri.com" klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Hocam Androidde sürekli oyundan atıyo çözümü nedir ? Daha yeni indirdim. Sürüm 10
"Data/AdultOyunCeviri" içindeki oyuna ait klasörü ve "Data/oyunadı.adultoyunceviri.com" klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Antivirüs arayüzünden dosyaya izin verin veya tam zamanlı korumayı kapatın.bendede sıkıntı windows virus olarak görüyor rardan çıkarınca gerçek zamanlı korumayı pc de açtığım bazı dosyaları siliyor![]()
Atla geç hızlı kaydet hızlı yükle yeri bende gözükmüyor onu nasıl aktif edebilirim bilgisi olan cevaplayabilir mi
Ben teşekkür ederim. Eğer bir şey olsa benim bilgisayarıma olurdu bir ton oyun oynadımSonofzeus yardımınız için teşekkür ederim hocam biliyorum nasıl yapılcağınıda bir sürü şeyler indiriyoruz ne olur ne olmazkendinize iyi bakın iyi akşamlar
ilk sayfada açıkça anlatılmış. Orayı bir okuyun hala anlamazsanız yardımcı olayım.Beyler baştan sona oynamak için hangisini indircez ayrıca son guncelleme için hangi kısmı indircez yardımcı olursanız çok müteşekkil kalırım![]()
Aşağıda göstermiş olduğum yerden indirirseniz, oyunun en başından son sürümüne kadar erişebilirsiniz. Unutmayın, en az 20-25 GB boş alanınız olması lazım. Ayrıştırma ve uygulama yüklenilemedi hatası alabilirsiniz. Eğerki depolama alanınız yoksa ilk 6 bölümü indirip sonrasında diğer son 2 bölümü indirebilirsiniz.Beyler baştan sona oynamak için hangisini indircez ayrıca son guncelleme için hangi kısmı indircez yardımcı olursanız çok müteşekkil kalırım![]()
Masanın üstündeki tabağa dokun olması lazım.Arkadaşlar burada bulaşıklar yıka diyor ama ben bir türlü nasıl yapılacağına yapamadım yardım eder misiniz bir türlü gecemedim orayı
OlmadiMasanın üstündeki tabağa dokun olması lazım.