Bu sorunu 6. Surumden itibaren hep yaşadımMerhabalar 0.8.2 bölümünde jill ve madam rose ilgili sahneler gördüm ama oyun esnasında karşılaşmadım kayıt dosyamda bi sorun ola bilirmi yoksa yapımcını ekledi ve yada benmi yanlış seçimler yaptım
Son Konular
Bu sorunu 6. Surumden itibaren hep yaşadımMerhabalar 0.8.2 bölümünde jill ve madam rose ilgili sahneler gördüm ama oyun esnasında karşılaşmadım kayıt dosyamda bi sorun ola bilirmi yoksa yapımcını ekledi ve yada benmi yanlış seçimler yaptım
kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.Ben oyunu indirdim buradaki hesap bilgilerimi yazıyorum ancak hatalı diyip kabul etmiyor ama çok kontrol ettim giriş bilgilerini doğru yazıyorum sebebi nedir
Hayır bu harfler yok _ var amakullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
E mailinizi değil, şuan kullandığınız kullanıcı adınızı yazacaksanız.Hayır bu harfler yok _ var ama
Anladım bı deniyimE mailinizi değil, şuan kullandığınız kullanıcı adınızı yazacaksanız.
Teşekür ederim giriş yapabildimAnladım bı deniyim
Rica ederim iyi oyunlarTeşekür ederim giriş yapabildim
Yeni oyun açınca da devam ediyor sorun.Save dosyası kullanıyorsanız hata devam edebilir. Sıfırdan başlamanızı öneririm.
Yani ilerleyen güncellemelerdemk belli olucak ?Rotalar artık yavaş yavaş şekilleniyor. MC, artık sadece sevdiği kız üzerinden yürüyeceğini, diğer kızları reddedeceğini söylemişti. Ama henüz Quinn'le bu bölüm iletişie geçmedik.
Tavuk olarak denedin mi ? Belki dik olduğun için seçemiyosundurDiklerin malikanesinde kimi seçmeliyiz diye karar verdiğimiz yerde sage ve isabella var secebilecegim ama mesela Jill yok bütün oyun boyunca jille ilgili her şeyi doğru da yaptım yani niye seçeneklerde çıkmıyor bilen var mı
Evet, öyle olacağını düşünüyorum.Yani ilerleyen güncellemelerdemk belli olucak
Rica ederim iyi oyunlar.tamadır buldum teşekkürler
Yeni save dosyası açtım düzeldiTekrar indirin sorun düzelicektir. Düzelmez ise bildiriniz.
Bunu yazdıktan hemen sonra bende böyle düşündüm tavuk yaptım karakteri ve jill çıktı seçeneklerde. Teşekkürler yine deTavuk olarak denedin mi ? Belki dik olduğun için seçemiyosundur
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Animasyonlarda bir sıkıntı mı var ? Önceden animasyonlar devam ediyordu ama şimdi 2 3 saniye sonra duruyor. Sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle?