Son Konular
En son güncellemesini 21 Kasımda yani 1 ay önce aldı.en son ne zaman güncellendi zamanında oynadımda hangi sürüm hatırlamıyorum
Bu sorun giderilmişti ne zaman indirdiniz? Hangi platformdan oynuyorsunuz?
19 aralikta indirdim. Pcden oynuyorum. Yonetici olaram calistirmayi vs bircok yontemi denedim ama sonuc degismediBu sorunlar giderilmişti ne zaman indirmiştiniz ? Hangi platformdan oynuyorsunuz ?
Yaptım ama jill seçeneği çıkmadı yine ikiside sage bella ve diğerleri seçeneği var diğerlerini seçince hiç ilişki yapmıyor.Seçim ekranına gelmeden biraz öncesine gidip yakınlığı tavuk yapman lazım.
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.Hafızam olmasına rağmen oyunu telefona kuramıyorum ne yapmam gerek
Sorunun düzeldi mi düzeldiyse nasil düzeldiOyunun DIKlerın Rooster'dan Cathynin fotoğrafının paylaşıldığı yerdeyim Roosterı kontrol et diyo fotoğrafın yorumlarına tıkladıgımda Bir hata oluştu yazıyo hata notları burdaEkli dosyayı görüntüle 9274
Ayni sorun var, bu sürümde sorunlar bitmiyor bir turlu![]()
![]()
Rooster uygulamasına girip yorumlara bastığım zaman bu hatayı veriyor ve yoksaya bastığımda bir şey olmuyor nasıl geçebilirim burayı
Tekrar indir bu sorun çözüldü.17 aralıkta burdan indirdim
Seçim ekranından önceki serbest dolaşımdayken yakınlığını düzeltip öyle yapmalısınız.Yaptım ama jill seçeneği çıkmadı yine ikiside sage bella ve diğerleri seçeneği var diğerlerini seçince hiç ilişki yapmıyor.
Bu hata giderildi tekrar indirmelisiniz.Ekli dosyayı görüntüle 9361
Dostum bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz