MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.Betadan ne zaman cikar
Son Konular
Net bir tarih yok.Betadan ne zaman cikar
Yazılımcımıza bildirildi en kısa sürede geri dönüş sağlayacağız.2 gün önce indirdim
Deneme niyeti derken? Hikaye okulun dışında timeskip misali mi devam edecek?Strawlek Yapımcı, 1. ve 2. Sezondan bağımsız bir şekilde 3.sezon çıkaracağı için deneme niyetine ara bölüm çıkaracak. Bu bölüm 15 - 20 dakika arası sürecek ve sadece ana hikayede ilerleme olacak.
Hayır, hikaye kaldığı yerden devam edecek ama çok kısa olacak.Deneme niyeti derken? Hikaye okulun dışında timeskip misali mi devam edecek?
Kesin ve belirli bir tarih yok şuanlık.Ne zaman herkes için erişime açılacak?
Oyun, beta erişimine 21 kasımda girdi. yani 21 Aralıktan önce betadan çıkmaz. Ayrıyeten, yapımcının 1 ve 2. Sezondan, 3.Sezona keçiş testi için ara bölüm yayınlayacak. Eğerki betadan çıkmadan yayınlanırsa, oyunun betada kalma süresi uzayacaktır.Ya beta sürümü satın alasım var ama 2 gün sonra herkese erişim için açılınca çok koyacak. O yüzden beklemeliyim...
Sadece Badik almak istiyorum ama minimum 2 dolarlık alabiliyoruz. Hesabımda 22 TL var alamıyorum.Oyun, beta erişimine 21 kasımda girdi. yani 21 Aralıktan önce betadan çıkmaz. Ayrıyeten, yapımcının 1 ve 2. Sezondan, 3.Sezona keçiş testi için ara bölüm yayınlayacak. Eğerki betadan çıkmadan yayınlanırsa, oyunun betada kalma süresi uzayacaktır.
Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Telefondan oynuyorsanız hangi sürümü indirdiniz düşük boyutlu mu yoksa normal mi?2 gün önce indirdim
Yapılan türkçe çevirisinin emeği diyebiliriz benceYa beta sürümü satın alasım var ama 2 gün sonra herkese erişim için açılınca çok koyacak. O yüzden beklemeliyim...
Panelden önce başka şeyleri düzelttiyseniz görev olmaz. İlk önce paneli düzeltin, sonra televizyonu düzeltin.abi 7.bölümde paneli düzelt görevinde kaldım ne yapmam gerekiyor
Oyunu telefondan oynuyorum sürüm 0.8.1 normal APK telefonum xaomi redmi note 9 pro 128gb android surumum miu 12Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Telefondan oynuyorsanız hangi sürümü indirdiniz düşük boyutlu mu yoksa normal mi?
Belirli kesin bir tarihi yok şuanlık.Reis ne zaman betadan çıkar bilginiz varmıdır?
Our red string. Tür olarak farklı ama mükemmel bir oyun.Drpinkcake kalitesi ayrı adam diğer oyunlara fark atıyor ya. Bu oyunla kapışabilecek oyun öneriniz var mı ? Piyasadaki çoğu oyunu oynadım ama bu seviyede oyun yok.
Şuanda oynamanızı engelleyecek hiç bir sorun yoktur.S.a arkadaslar oyun sorunsuz calisiyormu bosuna almayalim...