Son Konular
Merhaba, Kesinlikle ''Jill'' iyi kurgulanmış bir karakterdir. Oyunda onun etkisi çoğunlukla hissedilmese de sahneye çıktığında tek başına oyunun seviyesini baya arttırıyor. Basit bir filmi oscar almaya zorlayacak iyi performans sergileyen başarılı bir oyuncu gibidir. Her olduğu render sahnesinde oyunda ki heyecanı arttırıyor. Duygusal bir karakter olması ki; ben de duygusal bir yapıya sahibimdir. Bu da ''Jill'' olan ilgimi baya arttırıyor.Ben ilk defa bir oyun karakterine aşık oldum. O da jill iyi kurgulanmış güzel bir karakter![]()
Jill çok enteresan bir karakter. Hem çok masum bir karakter hem de çok olgun ve kadınsı. Hem masumiyeti yüzünden zayıf gibi görünüyor, hem de sorumluluk alabilen yetişkin bir kadın. Valla çok sıradışı ya. Ben gerçek hayatta böyle bir karaktere sahip bir birey görmedim. DPC nasıl ve kimi örnek alarak kurguladı acaba.
Kesinlikle öyle.Jill çok enteresan bir karakter. Hem çok masum bir karakter hem de çok olgun ve kadınsı. Hem masumiyeti yüzünden zayıf gibi görünüyor, hem de sorumluluk alabilen yetişkin bir kadın. Valla çok sıradışı ya. Ben gerçek hayatta böyle bir karaktere sahip bir birey görmedim. DPC nasıl ve kimi örnek alarak kurguladı acaba.
Oyun konusunda; sıfırdan, sadece ilk 6 bölümü içeren ve sadece son 2 bölümü içeren seçenekler bulunuyor.satın alırsam oyunun en ilk bölümden başlıyor mu acaba ?
Android'de kayıt dosyasını nasıl kurarım?save dosyasını bir turlu yapamıyorum
2 dolarlık alışveriş yaptım nasıl beta üye olabilirim
Net bir tarih yok şuan genelde 1-1.5 ay sürüyor. Ocağın başı gibi gelebilir.Abilerim canlarım :d ne zaman erken erişimden çıkar elim ayağım titriyor oynamak için![]()
Teşekkürlerjohnsilver94:) oyunun kayıt dosyaları %appdata% > Renpy > BeingaDIK konumunda bulunuyor.
Rica ederimTeşekkürler
Teknik düzeltmeler. Herhangi bir bölüm ilerlemesi yok yani.8.0 ile 8.1 arasında ne fark var acaba ? aydınlatabilir misiniz beni ?