ZX97
Kayıtlı Üye
Oraya giden belirli bir rota hatırlamıyorum ıșınlanmayı kullanTommynin odasına nasıl gidecez ya babasının yardım görevinde
Son Konular
Oraya giden belirli bir rota hatırlamıyorum ıșınlanmayı kullanTommynin odasına nasıl gidecez ya babasının yardım görevinde
Sağ tarafta hızlı geçişler için DIK odalarının hepsi bulunuyor oradan hızlıca gidebilirsiniz.Tommynin odasına nasıl gidecez ya babasının yardım görevinde
Betadan çıkış 1-1.5 ay sürüyor. Ocak ayı gibi çıkacağını düşünüyorum.Betadan ne zaman çıkıyor?
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Sayın yetkililer oyunda sahne tekrarında yeni sezonda Bella'nın 2. sahnesini oynatamiyoruz bunu nasıl düzelte biliriz
Ara bölüm yayınlanacak ve bu bölüm, hikaye üzerinden olacak. Maksimum 15 - 20 dakika sürecek.Ağzımıza bal sürüyor sonra bırakıyorsun be Dr pinkkek yeni sezonu kim bekleyecek şimdi, şaka bir yana böyle oyun yok insanın ayarlarını bozuyor 3. Sezon ne zaman gelir acaba
Hayır henüz bir bilgi yokBetadan cikis tarihî bellimi)
hayır 1.sezon (4 bölüm) 2.sezon( 2 bölüm), yani oyunun içerisinde olan ilk 6 bölüm.İlk 6 bölüm derken 2. sezonun ilk bölümleri mi?
3. Sezon ne zaman gelecekŞuan ki son sürüm toplu şekilde 1 sezon 2 sezon vardir
2 gün önce indirdimOyunu ne zaman indirmiştiniz?
Çeviri dosyalarını korumak için alınan önlem sadece. Herhangi bir şekilde virüs bulaştırmaz. Windows defender ve harici virüs programınızı devredışı bırakıp tekrar RAR'dan çıkarın.windows defender oyuna trojan hatası veriyor??
Aga be bu üzdüHayır henüz bir bilgi yok