Son Konular
Telefona gir kişiler kısmından mesajlara baksınıfta telefondan mesaj geldi diye telefona eğildi baktı karakter ve ondan sonra ilerlemiyor kaldı öyle eski kayıtlarıma dönüp denedim türlü orayı geçemiyorum
Şu an için toplamda 7 bölüm var dimi ?Oynadığım en güzel en şahane oyun. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Evet şu anda 7 bölüm mevcut.Şu an için toplamda 7 bölüm var dimi ?
Knk mutfağı diyorsan Aireth görevini yapmalısınİyi günler. Partide Anthony in gitmesini sağlamam gerek ama yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Derek i ara teelefonundanİyi günler. Partide Anthony in gitmesini sağlamam gerek ama yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim efendimEvet şu anda 7 bölüm mevcut.
Rica ederim.Teşekkür ederim efendim
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Yüklenmedi hatası alıyorum
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.androidde apkyi yüklerken; Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu. hatası geliyor. yardımcı olabilecek var mı?
teşekkür ederim