MRainb0w
Yetkili
1. Sayfada konu açıklamasında bulunan linklere tıklayınız.indirme linkindeki reklamı geçemiyorum
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Son Konular
1. Sayfada konu açıklamasında bulunan linklere tıklayınız.indirme linkindeki reklamı geçemiyorum
Sadece 6. bölümün sonunda olan save dosyaları var.6. bölüme kadar kayıtlı dosyalar mevcut sadece 7. bölümün saveini indirmem için oyunu en baştan mı indirmem gerek ? (PC)
Hatırladığım kadarıyla 16-20 bölüm olacaktı.Oyun kaç sezon kaç bölüm sürecek?
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyun esnasında altta bulunan seçenekler bölümü görünmüyor kaydet geri falan yapamıyorum nasıl düzeltebilirim? Android.
Türkçe yamalarımızı ayrı bir şekilde paylaşmıyoruz.Sadece Türkçe Yaması yok mu? Oyun orijinal var bende.
Evet hile menüsü mevcut.Hile menüsü var mı ?
Bence Türkçe yama da paylaşılmalı. Malum internet hızı düşük olanlar için ikinci defa indirmek tam bir eziyet. Elinde orijinal oyunu olanlar için çok iyi olacaktır. Ayrıca antivirüs yazılımlarının .exe'de trojan bulması sorunuyla falan da uğraşmamış oluruz.Türkçe yamalarımızı ayrı bir şekilde paylaşmıyoruz.
Bizim çevirdiğimiz emek verdiğimiz oyunları, kendi oyunlarıymış gibi gösterip paylaşanlar var bu yüzden yama ayrı olarak paylaşılmıyor.Bence Türkçe yama da paylaşılmalı. Malum internet hızı düşük olanlar için ikinci defa indirmek tam bir eziyet. Elinde orijinal oyunu olanlar için çok iyi olacaktır. Ayrıca antivirüs yazılımlarının .exe'de trojan bulması sorunuyla falan da uğraşmamış oluruz.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.apk yükleme ekranında kalıyor neden acaba
Telefon sol üstte çıkıyor tıklıyorum kayboluyor sonra da bir daha gelmiyor.Sol üst olması lazım tıkla oraya telefon açılacaktır aynı yerde bende takılmıştım.
Sahneyi geri alıp tekrar tıklamayı dene umarım olur.Telefon sol üstte çıkıyor tıklıyorum kayboluyor sonra da bir daha gelmiyor.
Eski kayıt dosyalar çalışmıyor.eskiden alınmış savem vardı onu nereye atmalıyım
kayıt dosyası eski değil yeni sadece nereye atmam gerektiğini bilmiyorumEski kayıt dosyalar çalışmıyor.