CumaLee
Kayıtlı Üye
Kayıt dosyaları nereye atılır?kayıt dosyası eski değil yeni sadece nereye atmam gerektiğini bilmiyorum
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi)
PC - > %appdata%/renpy
Son Konular
Kayıt dosyaları nereye atılır?kayıt dosyası eski değil yeni sadece nereye atmam gerektiğini bilmiyorum
Bekleyiniz uzun sürüyor biraz.oyuna girmiyor yükleniyor ekranında kalıyor neden
11591559 yazıp kilidi aç dediğim zaman bir etkileşim olmuyor şifre doğru olduğundan emin misiniz
Oyuna ilk defa gireceksen gir çık sonra oluşan dosyaya at(bu arada kayıtlarını sadece bölüm sonu al sahneler genelde açılmıyor)oyun çok uzun bir oyun kayıtlarımı görmüyor baştan başlamak istemiyorum çok uzun çünkü ne yapmalıyım
Maalesef çok denedim hatta silip bir daha yükledim yine aynı yerde takıldı muhtemelen inerken eksik dosya iniyor galiba bilgisayara. Yine de teşekkürler yardım içinSahneyi geri alıp tekrar tıklamayı dene umarım olur.
7 bölüm, seçimlerinize bağlı olarak 15 saat kadar sürebilir.3.54 gbmış. İçinde kaç bölüm mevcut acaba? Oynanış süresini merak ettimde.
Merhaba DİK Panosunu nasıl güncellenir yardımcı olur musunuzTelevizyonu düzeltmeden önce düzeltmeniz gerekiyordu aynı odada bulunuyor ikiside biraz daha öncesinde kayıt dosyanız varsa o kayıt dosyasından tekrar deneyiniz.
Panoya tıkladığınızda açılması gerekiyor.Merhaba DİK Panosunu nasıl güncellenir yardımcı olur musunuz
Pano dediğiniz girişteki beyaz tahta değil mi oraya tıklıyorum ama herhangibi bir şey olmuyorPanoya tıkladığınızda açılması gerekiyor.
Oturma salonundaki üzerinde yazılar olan panoya tıkladınız mı?Pano dediğiniz girişteki beyaz tahta değil mi oraya tıklıyorum ama herhangibi bir şey olmuyor
Evet tıkladım görev ekranında panoyu güncellemesi istiyor ama ben nereye tikladiyswm da açılmıyorPanoya tıkladığınızda açılması gerekiyor.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bu tarz bir durumla karşılaşan birisi varsa yardımcı olacaktır oyunun kendisinde bir problem yok çünkü.Evet tıkladım görev ekranında panoyu güncellemesi istiyor ama ben nereye tikladiyswm da açılmıyor
Anladım çok teşekkürlerJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bu tarz bir durumla karşılaşan birisi varsa yardımcı olacaktır oyunun kendisinde bir problem yok çünkü.
Rica ederim iyi oyunlar.Anladım çok teşekkürler
Şu an hatırlayamadığım kadarıyla 3 ya da 4. Bölümdeyim. Ve toplam 2 saat olmuş mudur emin değilim. Sanırım ileri de bölümler zenginleşecek7 bölüm, seçimlerinize bağlı olarak 15 saat kadar sürebilir.