Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyuna girmiyor yükleniyor ekranında kalıyor neden

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun çok uzun bir oyun kayıtlarımı görmüyor baştan başlamak istemiyorum çok uzun çünkü ne yapmalıyım

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun çok uzun bir oyun kayıtlarımı görmüyor baştan başlamak istemiyorum çok uzun çünkü ne yapmalıyım
Oyuna ilk defa gireceksen gir çık sonra oluşan dosyaya at(bu arada kayıtlarını sadece bölüm sonu al sahneler genelde açılmıyor)

Android > Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi)
PC > %appdata% > /renpy >(Oyun İsmi)

Pikapi

Pikapi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
DİK GOREV PANOSUNU NASIL GÜNCELLERİM TAHTAYA TIKLIYORUM AÇILMİYOR
(ANDROİD)

Gokhan.kurux

Gokhan.kurux

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3.54 gbmış. İçinde kaç bölüm mevcut acaba? Oynanış süresini merak ettimde.

Gokhan.kurux

Gokhan.kurux

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7 bölüm, seçimlerinize bağlı olarak 15 saat kadar sürebilir.
Şu an hatırlayamadığım kadarıyla 3 ya da 4. Bölümdeyim. Ve toplam 2 saat olmuş mudur emin değilim. Sanırım ileri de bölümler zenginleşecek :D ya da ben hızlı oynuyorum. Aslında alternatif sahneleri de oynuyorum*

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
sınıfta telefondan mesaj geldi diye telefona eğildi baktı karakter ve ondan sonra ilerlemiyor kaldı öyle eski kayıtlarıma dönüp denedim türlü orayı geçemiyorum

Üst Alt