Son Konular
Hayır bizim oyunumuzda tüm konuşmalar ve metinler Türkçe.başka bi siteden indirdim swyper uygulamasındaki sohbetler ingilizce ve bazı kısımlarda hata meydana geliyodu acaba burdada aynı sorun var mı boş yere indirmiyim
Teşekkürler o zaman bundan sonra burdayızHayır bizim oyunumuzda tüm konuşmalar ve metinler Türkçe.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.7. bölüm cinsiyet cevaplarından sonra Jade mesaj atıyor ama telefonu açamıyorum oyun kalıyor orada. Telefonu nasıl açabilirim?
Sol üst olması lazım tıkla oraya telefon açılacaktır aynı yerde bende takılmıştım.7. bölüm cinsiyet cevaplarından sonra Jade mesaj atıyor ama telefonu açamıyorum oyun kalıyor orada. Telefonu nasıl açabilirim?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsin.Oyunu oynadıktan bir süre sonra kendisi kapanıyor veya not defterini açıp crash veriyor vsvs. Nasıl düzeltebilirim veya sorun nedir bilen var mı? İlk kez bu sürümde oldu
Kasa Şifreleri:Merhaba, 7. bölüm kasa şifresini nereden öğrenebilirim![]()
1559 yazıp kilidi aç dediğim zaman bir etkileşim olmuyor şifre doğru olduğundan emin misinizKasa Şifreleri:
Birinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Altıncı bölüm: 4463
Yedinci bölüm: 1559
%100 Türkçedir rahatlıkla indirip oynayabilirsiniz.7. Sezon android sürümünde türkçe dil desteği mevcut mudur?
Maalesef torrent alternatifini kullanmıyoruz en azından şu anlık.Torrent linki mevcut mu?
Mevcut. Oynayabilirsin7. Sezon android sürümünde türkçe dil desteği mevcut mudur?