Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
M

Marvrex

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6 gb yer açtırdı küçük boyutlu dünden beri yer açmaya calişıyorum 1.5 gb yer kapladı sadece şaka gibi

Louzen

Louzen

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
7.Bölüm güzeldi de şimdi daha çok bekleyeceğiz güzelim oyunu keşke bir bölüm daha olsaydı. Neyse önümüzdeki bölümlerde büyük olaylar kopacak hissediyorum aynı zamanda da büyük bir rekabet başlayacak diye düşünüyorum mc ve kızlar arasında özellikle jill, sage, josy ve quinn arasında mc nin de diklerin yeni lideri olmasını beklemiyor değilim tamirat ve yönlendirme işlerinde baya başarılıydı ve hemen hemen herkesin gözüne girdi.
Onu geçtim de şaka maka chad'in spor salonunda o siyah saçlı elemanla öpüşmesini beklemiyordum o neydi ya öyle gözlerimi oyup midemi gövdemden ayırasım geldi oyun boyunca güzel sagecimin bu lale için üzülmesi gerçekten de boşaymış eleman tam bir mal.

wallyromero

wallyromero

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben 1. sezonu bitirip bırakmıştım, kaldığım yerden devam etme şansım var mı?

D

Devilux23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdim kurmak için dosyalarımda apk bölümüne giremedim çübkü uygulama attı farklı bi dosya yöneticisiyle girmeyi denedim yine uygulama attı uygulamayı kuramadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı

WhideBabma

WhideBabma

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7.Bölüm güzeldi de şimdi daha çok bekleyeceğiz güzelim oyunu keşke bir bölüm daha olsaydı. Neyse önümüzdeki bölümlerde büyük olaylar kopacak hissediyorum aynı zamanda da büyük bir rekabet başlayacak diye düşünüyorum mc ve kızlar arasında özellikle jill, sage, josy ve quinn arasında mc nin de diklerin yeni lideri olmasını beklemiyor değilim tamirat ve yönlendirme işlerinde baya başarılıydı ve hemen hemen herkesin gözüne girdi.
Onu geçtim de şaka maka chad'in spor salonunda o siyah saçlı elemanla öpüşmesini beklemiyordum o neydi ya öyle gözlerimi oyup midemi gövdemden ayırasım geldi oyun boyunca güzel sagecimin bu lale için üzülmesi gerçekten de boşaymış eleman tam bir mal.
Yani adamın yönelimi o yönde dostum olabilir :D

E

ENNERBAHCE

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İsabellanın bitkileri sulama görevi var aynı zamanda 6 görev daha var telefona bak ders çalış vs hepsini yaptım yardıma dokundum hepsi bitmiş gözüküyor ama geçemiyorum yardım edebilir misiniz

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
İsabellanın bitkileri sulama görevi var aynı zamanda 6 görev daha var telefona bak ders çalış vs hepsini yaptım yardıma dokundum hepsi bitmiş gözüküyor ama geçemiyorum yardım edebilir misiniz
Isabella'nın yanındaki şezlonga tıklayarak serbest dolaşımı sonlandırabilirsin.

H

Hellsaw

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
3₺
Bu oyun için detaylı walkthrought var mı ?

K

Karatekittt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu iki ayrı linkten de indirdim ama uygulamayı açarken uygulama yüklenmedi hatası alıyorum yardım edecek bir admin varmı?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu iki ayrı linkten de indirdim ama uygulamayı açarken uygulama yüklenmedi hatası alıyorum yardım edecek bir admin varmı?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

D

Dicey01

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Oyunda altta bulunan geç kaydet tuşları kayboluyor oyun sırasında ve geri gelmiyor bir çözümü var mı

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Oyunda altta bulunan geç kaydet tuşları kayboluyor oyun sırasında ve geri gelmiyor bir çözümü var mı
Dokunmatik Ekran Kontrolleri

Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.

Sola Kaydırma: Geri sarar.

Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.

Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.

2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.

Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.

D

Dicey01

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Dokunmatik Ekran Kontrolleri

Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.

Sola Kaydırma: Geri sarar.

Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.

Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.

2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.

Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
Cevabınız için teşekkür ederim

Üst Alt