CumaLee
Kayıtlı Üye
Linklerde bir sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol ediniz.Linklerde sıkıntı mı var?
Access denied hatası alıyorum her siteden.
Son Konular
Linklerde bir sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol ediniz.Linklerde sıkıntı mı var?
Access denied hatası alıyorum her siteden.
Oyunun boyutu sadece kurarken artar, daha sonra eski haline döner.6 gb yer açtırdı küçük boyutlu dünden beri yer açmaya calişıyorum 1.5 gb yer kapladı sadece şaka gibi
Tamamdır saol sorun şimdi çözüldüEscobar1945_ farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.
Yani adamın yönelimi o yönde dostum olabilir7.Bölüm güzeldi de şimdi daha çok bekleyeceğiz güzelim oyunu keşke bir bölüm daha olsaydı. Neyse önümüzdeki bölümlerde büyük olaylar kopacak hissediyorum aynı zamanda da büyük bir rekabet başlayacak diye düşünüyorum mc ve kızlar arasında özellikle jill, sage, josy ve quinn arasında mc nin de diklerin yeni lideri olmasını beklemiyor değilim tamirat ve yönlendirme işlerinde baya başarılıydı ve hemen hemen herkesin gözüne girdi.Onu geçtim de şaka maka chad'in spor salonunda o siyah saçlı elemanla öpüşmesini beklemiyordum o neydi ya öyle gözlerimi oyup midemi gövdemden ayırasım geldi oyun boyunca güzel sagecimin bu lale için üzülmesi gerçekten de boşaymış eleman tam bir mal.
Isabella'nın yanındaki şezlonga tıklayarak serbest dolaşımı sonlandırabilirsin.İsabellanın bitkileri sulama görevi var aynı zamanda 6 görev daha var telefona bak ders çalış vs hepsini yaptım yardıma dokundum hepsi bitmiş gözüküyor ama geçemiyorum yardım edebilir misiniz
Evet full versiyonu.3.54 gb olan full versiyon dimi
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Oyunu iki ayrı linkten de indirdim ama uygulamayı açarken uygulama yüklenmedi hatası alıyorum yardım edecek bir admin varmı?
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyunda altta bulunan geç kaydet tuşları kayboluyor oyun sırasında ve geri gelmiyor bir çözümü var mı
Cevabınız için teşekkür ederimDokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.