Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Teşekkür ederim ama bende oyun sonlanıyor acaba ben seçimlerde mi Bi hata yapıyorum, siz youtube hesabınızdan oynayış videoları yüklerseniz ya 😊
Yüklenecektir zaten bildiğim kadarıyla bölüm 5te Cathy ile arabada olan sahneyi yaşamazsanız oluyor isabella sahnesi.

T

Thevmrt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yüklenecektir zaten bildiğim kadarıyla bölüm 5te Cathy ile arabada olan sahneyi yaşamazsanız oluyor isabella sahnesi.
Ben direk save dosyası üzerinden oynadım sanırım bende o yüzden o sahne açılmadı direk 1 den başlamadım 7 bölümden başladım hatta jill ile de bir sahnem olmadı

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
7.bölümde bölümde barda temizlik yaparken 4.malzemeyi bulamıyorum yardımcı olur musunuz? (Discord hesabıma giremiyorum lütfen discorda yönlendirmeyin)

sagopa0042

sagopa0042

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
odandaki paneli düzelt diyor yardımıcı olurmusun rica etsem

sandalyebacagi

sandalyebacagi

Kredi
0₺
Gençler benim bu oyunda save dosyam var ama şimdi yeni olanı indirince en baştan mı oynamam gerekecek, bir çözümü var mı bunun

maximuss

maximuss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oynadım ve gerçekten çeviri de oyun da çok başarılıydı bir sonraki bölüm için beklemedeyim acaba ne zaman çıkar tahminen?

CiciBird

CiciBird

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu 3 kez farklı alternatiflerle bitirdim ancak jill sahnesini göremedim neden olabilir acaba ?

G

Gahshsg

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Ne zaman herkese açık olarak yayınlanacak

S

Sworn67

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Benim oyun Josy ile konuştuktan sonra Josy nereye gideceğim? Diye sorduktan sonra kapanıyor otomatikman her şeyi senedim ne yapmalıyım

Üst Alt