Evet, telefonunda kurulum sorunu yaşayanlar için yaptık onu. O tarz sıkıntısı olmayanlar, diğer sürümleri kullanabilir.Mackenzie admin 6 bölümle birlikte oyunun apksı 2.96 gb'dı 7 bölümle oyunun apksı niye 2.40 gb grafik kalitesi daha mı düşük
Son Konular
Evet, telefonunda kurulum sorunu yaşayanlar için yaptık onu. O tarz sıkıntısı olmayanlar, diğer sürümleri kullanabilir.Mackenzie admin 6 bölümle birlikte oyunun apksı 2.96 gb'dı 7 bölümle oyunun apksı niye 2.40 gb grafik kalitesi daha mı düşük
Ne zaman çıkacağı belli olmaz erken erişimden merak etmeyin belki erken çıkar sabırla bekleyin.kapanmada sıkıntıdan patlıyoruz bi güzellik yapıp ücretsiz erişim tarihini 1 hafta geriye çekseniz ne güzel olur be
Bilgileriniz için teşekkürler hocamVar şu anda bulunan versiyonu hilelidir.
Rica ederim.Bilgileriniz için teşekkürler hocam
Televizyonlu odada çizgili halıya benzeyen şeye tıklayınız.Bu odandaki paneli düzelt görevini yapan bir arkadaş nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olabilir mi acaba?
O odada tıklamadığım yer kalmadı maalesef halen görev silinmedi. Halıda tam olarak nereye tıklamamız gerekiyor. Androidde oynuyotum oyunu.Televizyonlu odada çizgili halıya benzeyen şeye tıklayınız.
O odada tıklamadığım yer kalmadı maalesef halen görev silinmedi. Halıda tam olarak nereye tıklamamız gerekiyor. Androidde oynuyotum oyunu.
Tarih veremiyoruz.Bu oyun betadan tahmini ne zaman çıkar
Oyunda bir hata var görevi yapmış olmama rağmen geçmedi. Discord grubunda yazılmış oyunu geri yükledim önce paneli sonra tvyi yerleştirdim bölümü geçti.Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Oyun şu anda betada olduğu için o şekilde.Sadece beta üyelik veya destekçi paketi olanlar indirebilir yazıyor fakat oyun paralı mı oldu? Yoksa sadece ben mi indiremiyorum
Ne zaman herkese açılır Bayadır bakmadığım için 1 2 bölüm kaçırdımOyun şu anda betada olduğu için o şekilde.
Daha yeni paylaşıldı bir tarih veremiyoruz maalesef.Ne zaman herkese açılır Bayadır bakmadığım için 1 2 bölüm kaçırdım
Peki bundan önceki bölümleri indirme şansım var mı en azından bu bölüm herkese açılana kadar hikayeye tekrar yetişmiş olurdumDaha yeni paylaşıldı bir tarih veremiyoruz maalesef.