kanka chick olman lazım ilişki sahneleri için bir de dayak yediğin jill'in evinde kaldığın sahnede kafanda kask olmaması gerekiyor.oyunu 3 kez farklı alternatiflerle bitirdim ancak jill sahnesini göremedim neden olabilir acaba ?
Son Konular
kanka chick olman lazım ilişki sahneleri için bir de dayak yediğin jill'in evinde kaldığın sahnede kafanda kask olmaması gerekiyor.oyunu 3 kez farklı alternatiflerle bitirdim ancak jill sahnesini göremedim neden olabilir acaba ?
Hikaye olarak bir değişiklik yok kanka. Muhtemelen bug filan düzeltilmiştir0.7.2 sürümünde ne gibi değişiklikler var, ben 0.7.1 indirmiştim de geri silip tekrardan yüklemek gerekiyor mu?
Özel mesajlardan kullanıcı adınızı yazar mısınız?Discord kanalına katıldım 3 gün oldu kanalar gözükmiyo sorun ne acaba
En az 15 gb boş alan olması gerekiyor.Andirode kurulum kaç gb
Bu ay içersinde gelmesi bekleniyor, net bir tarih veremeyiz.Ücretsizi ne zaman gelir
hadi agalar artık beklemekten taş oldukBu ay içersinde gelmesi bekleniyor, net bir tarih veremeyiz.
Ekranın sağ üstünde yardım yazan yere tıklayınız orda yazılanları yaparsanız zaten olacaktır.7. Bölümde caleb i mutfaktan nasil cikaracagiz
Hayır final gelmedi. Bu sadece son sürümdür ve devam edecektir.0.7.2 ile final bölümü geldi mi?
Hayır maalesef 6.bölüm linki yok.bir tur daha oynayasım var 6. bölüme kadar oynayabilir miyim şuan
Yeni bölüm geldiği zaman olan konunun üzerine yeni link ekleniyor o yüzden o şekilde bulamazsınız.6. bölüm anlamında değil yeni kısım hariç baştan 6ya kadar