CumaLee
Kayıtlı Üye
Direkt olarak konunun üzerine eklendiği için eski sürümleri bulamazsınız.Peki bundan önceki bölümleri indirme şansım var mı en azından bu bölüm herkese açılana kadar hikayeye tekrar yetişmiş olurdum
Son Konular
Direkt olarak konunun üzerine eklendiği için eski sürümleri bulamazsınız.Peki bundan önceki bölümleri indirme şansım var mı en azından bu bölüm herkese açılana kadar hikayeye tekrar yetişmiş olurdum
Televizyonlu odada çizgili halıya benzeyen şeye tıklayınız.arkadaşlar sonda kendi odamızda paneli düzelt diyor ve tommy ile konuş diyor
bulamadım arkadaşlar nasıl yapabilirim
Ben Yerini Bulamadım Tam OlarakTelevizyonlu odada çizgili halıya benzeyen şeye tıklayınız.
Yerde sehpanın yanındaBen Yerini Bulamadım Tam Olarak
10 tane düğmeyi nasıl bulabilirim
Herkes zorlanmış sanırım bu görevde ben tek de geçtim'Odanda ki paneli düzelt' görevinde takılan arkadaşlar, o görev buglu. Odada hiçbir şeye dokunmadığınız bir save'yi geri yüklenip ilk önce yerde duran (tv'nin yanında) tabloyu duvara asın, ilk tv'yi asarsanız bug oluyor tablo da asılıyor ama görev gitmiyor.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Sınıfta Wendy ile konuşurken Jade'e baktıktan sonra telefona mesaj gelmiş mi diye baktığımız sahneden sonra ilerlemiyor oyun. Birkaç farklı savede denedim ama aynı yerde duruyor. Acil Yardım!!
Bana özel mesaj yolu ile kullanıcı adınızı yazabilir misiniz?Sunucuya şuan katıldım 5 günden önce kanallara erişemiyorum. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Kanalların açılmış olması gerekiyor yazabilirsiniz.Sunucuya şuan katıldım 5 günden önce kanallara erişemiyorum. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Hayır sadece bu sürüm için geçerli.Badik erişimi alınca tüm badik betalarına katılabilyo muyuz
Sahne mevcut.Beyler isabell ile Bi sahne var mı ya, sadece tenis oynadık yakınlaşma olmuyor mu ben mi yapamadım oynayanlar cevap verebilir mi
Teşekkür ederim ama bende oyun sonlanıyor acaba ben seçimlerde mi Bi hata yapıyorum, siz youtube hesabınızdan oynayış videoları yüklerseniz yaSahne mevcut.