Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
T

Thevmrt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oynayan arkadaşlar öneriyor mu yani tatmin edici mi ne kadar sürüyor ortalama, ağırlıklı olarak kimlere hikayesi var isabell, jill, sage birde gerçekten güvenerek soruyorum değer mi bu güncellemeye ona göre almak istiyorum yardımcı olursanız

MertBey0707

MertBey0707

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
PC için Cloud hileli versiyonu yüklendi mi ? Diğer indirme kısımlarında sıkıntı var.Lütfen düzeltebilir misiniz

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oynayan arkadaşlar öneriyor mu yani tatmin edici mi ne kadar sürüyor ortalama, ağırlıklı olarak kimlere hikayesi var isabell, jill, sage birde gerçekten güvenerek soruyorum değer mi bu güncellemeye ona göre almak istiyorum yardımcı olursanız
Cevabı merak ediyom bende ona göre alıcam

jesusalcatraz31

jesusalcatraz31

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
odandaki paneli düzenle görevi nasıl yapılıyor bi türlü yapamadık

Ragerer2

Ragerer2

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tatmin olma kısmı sana kalmış kişiden kişiyle göre değişir bana sorarsan ben bölümü beğendim ortalama 3 yada 4 saat rahat sürer benim sadece sage ile gittim benim 4 saat sürdü ana kızların sahneleri neredeyse aynı ama sahne sayısi seni tatmin eder yada etmez o sana baglı

F

feexe

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Hile geldi mi ? Ona göre indiriceğim bekliyorum 2 gündür

DeaDPooL35

DeaDPooL35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni sürüm eski sürüme göre kıyasla kaç saat uzun ? Bu arada hızınıza hayranım 😊

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Yeni sürüm eski sürüme göre kıyasla kaç saat uzun ? Bu arada hızınıza hayranım 😊
Teşekkürler, o sizin oynayışınıza göre değişir. Okuyarak giderseniz, rahat bi 5-6 saatinizi alır gibi geliyor. Tabii bunu farklı yolları izleyerek de oynarsanız, daha da uzar oynanış süresi.

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Son teklifte nasıl onaylama yapıyorduk ben yine bulamadım. Link atar mısınız

Üst Alt