Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
FiltreKahpe

FiltreKahpe

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Hikaye olarak tatmin edici bir güncelleme olmasa da isabellacı olarak beni sonuna kadar tatmin etti bu kadına hayran olmamak elde değil duygusallığı dibine kadar yaşatıyor sonda da artık o halkadan kurtulması bize yavaş yavaş bağlandığının simgesi bu kadar kısa sürede bizle bu bölümü tanıştırdığınız için teşekkürler
Bir sonra ki güncelleme ne zaman olur acaba? :D

O

omer1133441

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
beta dan ne zaman çıkar ve artık jill ile bir iliski yasiyacakmiyiz yeni surumde

SerhatAkın

SerhatAkın

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1₺
Tereddüte düşenler için şuan saat sabah 05.18 üyelik satın aldım 2 dk sonra onaylandı şimdi indiriyorum

T

tercihimiz123.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar hızınıza hayranım tebrik ederim.başarılarınız devamını dilerim.ayrıca bir sorum olacak minioyunu bol olan adult oyun varsa söyleyebilirmisiniz 3 5 tane olursa harika olur.

jesusalcatraz31

jesusalcatraz31

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Oyunun sürümü betada derken türkçe altyazısı tamamlanmadı yani anlamadım ona göre satın alacağım?

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Telefondaki yazışmalar gözükmüyor mesajlar bölümünde çözümü nedir acaba ?

jesusalcatraz31

jesusalcatraz31

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
pc sürümünde hile menüsü varsa nasıl açıyoruz

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Nabers44 10 GB boş yer yetmez, en az 20 olması gerekiyor.

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Oyuna eski saveimden devam edemiyorum hata veriyor ve oyunu kapatınca PC yi yeniden başlatmadan tekrar açamıyorum bunları duzeltirseniz sevinirim.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
3₺
Oyuna eski saveimden devam edemiyorum hata veriyor ve oyunu kapatınca PC yi yeniden başlatmadan tekrar açamıyorum bunları duzeltirseniz sevinirim.
Eski save çalışmaması bizimle alakalı değil, yapımcı ile alakalı. PC'yi yeniden başlatmanıza gerek yok, birden fazla tıklamışsınızdir. Görev yöneticisinden Being a DIK.exe'ye sağ tıklayıp görevi sonlandır derseniz tekrar açtığınızda girebilirsiniz.

Üst Alt