Son Konular
Yine güncellemeye kaldıHevesinizi kırmak istemem ama...
Cevabı merak ediyom bende ona göre alıcamOynayan arkadaşlar öneriyor mu yani tatmin edici mi ne kadar sürüyor ortalama, ağırlıklı olarak kimlere hikayesi var isabell, jill, sage birde gerçekten güvenerek soruyorum değer mi bu güncellemeye ona göre almak istiyorum yardımcı olursanız
Tatmin olma kısmı sana kalmış kişiden kişiyle göre değişir bana sorarsan ben bölümü beğendim ortalama 3 yada 4 saat rahat sürer benim sadece sage ile gittim benim 4 saat sürdü ana kızların sahneleri neredeyse aynı ama sahne sayısi seni tatmin eder yada etmez o sana baglıOynayan arkadaşlar öneriyor mu yani tatmin edici mi ne kadar sürüyor ortalama, ağırlıklı olarak kimlere hikayesi var isabell, jill, sage birde gerçekten güvenerek soruyorum değer mi bu güncellemeye ona göre almak istiyorum yardımcı olursanız
Dün gece mega vasıtası ile destekçi aldıktan sonraNe zaman indirdiniz?
Geldi, indirebilirsin.Hile geldi mi ? Ona göre indiriceğim bekliyorum 2 gündür
Geldi, indirebilirsin.
Bütün linkler aynı, 2 farklı sürüm var sadece PC ve APK olarak. Başka fark yok.Teşekkürler. Peki her link oluyor mu ?
Teşekkürler, o sizin oynayışınıza göre değişir. Okuyarak giderseniz, rahat bi 5-6 saatinizi alır gibi geliyor. Tabii bunu farklı yolları izleyerek de oynarsanız, daha da uzar oynanış süresi.Yeni sürüm eski sürüme göre kıyasla kaç saat uzun ? Bu arada hızınıza hayranım![]()
Ödeme bildirimi açın, oradan yönlendiririz.Son teklifte nasıl onaylama yapıyorduk ben yine bulamadım. Link atar mısınız
Açtım bekliyorumÖdeme bildirimi açın, oradan yönlendiririz.