CumaLee
Kayıtlı Üye
Rica ederim.Anladım alırken adet kısmı vardı her bir adet 1 ay. Geri dönüş teşekkürler.
Son Konular
Rica ederim.Anladım alırken adet kısmı vardı her bir adet 1 ay. Geri dönüş teşekkürler.
Hocam düşük boyutlu apk ile normal apk kıyaslayacak görüntü varmi elinizde? Birde boyutlarıni rica edebilirmiyimRica ederim.
Elimde maalesef görüntü yok ama pek bir fark yok aralarında göze batacak derecede hissettirmiyor.Hocam düşük boyutlu apk ile normal apk kıyaslayacak görüntü varmi elinizde? Ona göre indirecem de
Knk bende a11 kullanıyorum 3.parti değil de normal dosya yöneticisi kullan onda problem yokAndroid versiyonu android 11 için çalışacak mı? İngilizce olarak paylaşan Apk larda data klasörüne dosya atarak kurulum yapılıyor ve android 11 de bu engelli.
7.bölüm daha eklenmedi o yüzden 6.bölümde bitmesi normaldir.Arkadaşlar android de yüksek boyutlu sürümü indirdim fakat oyun birden bitti. Devamı yokmu oyunun sanırım 6. bölümde bitti bir hata mı var acaba devam etmek için farklı bir sürüm falan mı indirmem gerekli?
Ama oyun içi olan görüntülerin olduğu bölümleri daha göremedim oyunda. Yeni sürüm bugün herkese açık mı olacak yoksa indirmek için para mı ödeyeceğiz?7.bölüm daha eklenmedi o yüzden 6.bölümde bitmesi normaldir.
Erken oynayabilmen için üyelik alman lazım herkese açılması 3-4 haftayı bulabilirAma oyun içi olan görüntülerin olduğu bölümleri daha göremedim oyunda. Yeni sürüm bugün herkese açık mı olacak yoksa indirmek için para mı ödeyeceğiz?
Bugün betaya girecek yeni sürüm göremediğiniz içerikler seçimlerinizden kaynaklı oluyor oyunun içerisinde Tavuk ve DIK olmak üzere gidilebilecek 2 farklı yol var seçimler bunu etkiler ve ona göre sahneler görürsünüz.Ama oyun içi olan görüntülerin olduğu bölümleri daha göremedim oyunda. Yeni sürüm bugün herkese açık mı olacak yoksa indirmek için para mı ödeyeceğiz?
Sahnesi var. Özel seçim olarak oyunun ilerisini etkileyecek bir mesajlaşma mevcut dikkat edin o bölümde.Admin acaba Riona karakteri ile ilgili özel seçimler var mı? ve 7. Bölüm'de sahne bulunuyor mu ? çok az yer veriliyor o karaktere![]()
harbiden, açın kapıları da girelim. Ağaç olduk burdaAçın kapıları girelim ustaa
an itibariyle 18 saat 31dk pusuda bekiyorum