Sahian
Kayıtlı Üye
ben oyunu bitirdim ama hangi mesajlaşma olduğunu bulamadım galibaSahnesi var. Özel seçim olarak oyunun ilerisini etkileyecek bir mesajlaşma mevcut dikkat edin o bölümde.
Son Konular
ben oyunu bitirdim ama hangi mesajlaşma olduğunu bulamadım galibaSahnesi var. Özel seçim olarak oyunun ilerisini etkileyecek bir mesajlaşma mevcut dikkat edin o bölümde.
Dünden beri bekliyoruz ve hiç ses yokBugün boyunca beklemedeydim gelişmelerden bir bilgisi olan varmı
beklemedeyiz herhangi bir açıklama yok.Bugün boyunca beklemedeydim gelişmelerden bir bilgisi olan varmı
Destekçi olursan betadaki oyunlara erişim sağlayabilirsin reisBeta ya erişmek için destekçi plus olmak yetiyor mu yoksa Beta erişimi almak gerekiyor mu acaba
Knk 6. Bölümü çok zor indirmiştim Mega büyük kolaylıkya oyun yok piyasada sen linklerden konuşuyorsun
yaklaşık 5 dakika sürdüAdam pusu kurarken oyuna akroştiş yazdı ya lan
mega da sınır var nasıl indirdin?Knk 6. Bölümü çok zor indirmiştim Mega büyük kolaylık
Mega uygulamasını indirdim pcye kota dolunca vpn aciyorum orda az kurcaliyorum megayı durdur devam et falan devam edince kapatıyorum vpnyi indirmeye devam ediyormega da sınır var nasıl indirdin?