Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Sahian

Sahian

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Admin acaba Riona karakteri ile ilgili özel seçimler var mı? ve 7. Bölüm'de sahne bulunuyor mu ? çok az yer veriliyor o karaktere :(

P

portakalsamet9

S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
1₺
Android versiyonu android 11 için çalışacak mı? İngilizce olarak paylaşan Apk larda data klasörüne dosya atarak kurulum yapılıyor ve android 11 de bu engelli.
Knk bende a11 kullanıyorum 3.parti değil de normal dosya yöneticisi kullan onda problem yok

M

mustafa444575

S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
0₺
Hakikaten geliceği yok herhalde tamam 25 nisan dedinizde 23.59 da yüklemenize gerek yok

G

GanymedeW

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar android de yüksek boyutlu sürümü indirdim fakat oyun birden bitti. Devamı yokmu oyunun sanırım 6. bölümde bitti bir hata mı var acaba devam etmek için farklı bir sürüm falan mı indirmem gerekli?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar android de yüksek boyutlu sürümü indirdim fakat oyun birden bitti. Devamı yokmu oyunun sanırım 6. bölümde bitti bir hata mı var acaba devam etmek için farklı bir sürüm falan mı indirmem gerekli?
7.bölüm daha eklenmedi o yüzden 6.bölümde bitmesi normaldir.

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Ama oyun içi olan görüntülerin olduğu bölümleri daha göremedim oyunda. Yeni sürüm bugün herkese açık mı olacak yoksa indirmek için para mı ödeyeceğiz?
Erken oynayabilmen için üyelik alman lazım herkese açılması 3-4 haftayı bulabilir

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ama oyun içi olan görüntülerin olduğu bölümleri daha göremedim oyunda. Yeni sürüm bugün herkese açık mı olacak yoksa indirmek için para mı ödeyeceğiz?
Bugün betaya girecek yeni sürüm göremediğiniz içerikler seçimlerinizden kaynaklı oluyor oyunun içerisinde Tavuk ve DIK olmak üzere gidilebilecek 2 farklı yol var seçimler bunu etkiler ve ona göre sahneler görürsünüz.

M

melo1907

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunla ilgili neden bir aciklama yapilmiyor.tam 24 saat oluncami haber vericeksiniz.sorun varsa bizde bilelim

Saka

Saka

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Admin acaba Riona karakteri ile ilgili özel seçimler var mı? ve 7. Bölüm'de sahne bulunuyor mu ? çok az yer veriliyor o karaktere :(
Sahnesi var. Özel seçim olarak oyunun ilerisini etkileyecek bir mesajlaşma mevcut dikkat edin o bölümde.

-'StroK!#

-'StroK!#

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
arkadaşlar biraz sabredin eminim çeviriyi yayınlayacaklardır oyunun yapımcısı tarafından yeni bir güncelleme yayınlandı oyundaki bazı hataları düzeltmek amaçlı onun üzerine çalışıyolardır.

Üst Alt