CumaLee
Kayıtlı Üye
• Linke tıklayın.linklere basıyorum bir türlü sayfaya atmadı usta
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
• Linke tıklayın.linklere basıyorum bir türlü sayfaya atmadı usta
yorum yapman gerekiyor olabilirOyunda jill in yaptığı krep paylaşımına bakıyorum telefondan çıkınca jillin yaptığı paylaşıma bakmam gerekiyor diyor çıkamadım bir türlü
Sen nasıl bir kralsın eyvallah reisyorum yapman gerekiyor olabilir
rica ederimSen nasıl bir kralsın eyvallah reis
Rehber var zatenbu oyunda dik yada tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu mesela dık olsa jıll ile arası yine aynı mı olacak yada o 2 kız ile yinede birlikte olabilir mi ben şahsen tavuk olacağım ama dık ve tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu onu merak ettim birde şu BÜYÜK DIK VE TAVUK seçimleri için rehber olsa harika olurdu ÇÜNKÜ EN ÖNEMLİ SEÇİMLER ONLAR VE BİZE EN İYİ DIK YADA TAVUK SEÇİMİ olarak sunulabilir bence rehberde olursa güzel olabilir
bilgilendirme için teşekkür ederimŞu anda oyunda 6 bölüm mevcut. Bu da 2. sezonun 2. bölümüne denk geliyor.
Rica ederim.bilgilendirme için teşekkür ederim![]()
evet rehber varda şunun için demiştim hani DIK ve Tavuk şeyleri tüketen büyük seçimler varya onlar için hiç ipucu yok mesela çünkü oradaki seçimler kimi başka seçimleride etkiliyor o yüzden dedimRehber var zaten
Tavuk olayları hile menüsündeki kızlar için geçerli o ilişkinin olabileceği yani
Dik olayları sage ve diğer kızlar için geçerli quinn vb.
Bunu yapımcıya sormanız gerek6. Sezonda jill ile ilgili neden sahne yok
istersen yardımcı olur herkesevet rehber varda şunun için demiştim hani DIK ve Tavuk şeyleri tüketen büyük seçimler varya onlar için hiç ipucu yok mesela çünkü oradaki seçimler kimi başka seçimleride etkiliyor o yüzden dedim
Toplamda 20 bölüm olacak.Toplamda kaç bölüm olacak bunun hakkında bir bilginiz var mı, yapımcı bunun hakkında bir şey söyledi mi?
Rica ederim.Oyun sonunda boyutu baya büyük olacak o zaman. Peki teşekkürler.
Bi öneri alabilir miyim sendenŞu anda giriş yapmaya çalışırsanız hata alabilirsiniz, oyuna gelecek güncellemeden dolayı Broken Dreamers yenilenmedi.
Devamı Gelecek - Renpy - Android - Türkçe - City of Broken Dreamers Türkçe 0.7.0
GENEL BAKIŞ Los Angeles, 2042. Şirketler ve zenginler tarafından yönetilen bir şehir. Aynı zamanda Amerikan Rüyasının en kötü örneklerinden birisi. Milyonlarca insan hayatlarını zenginlerin aşırıya kaçmalarını veya fakirlerin daha kötüye gitmesini umursamadan koca bir cahillikle yaşıyor...adultoyunceviri.com
Giriş uzun sürüyor bekleyiniz.Oyuna girmeye calistigimda uzun sure girişteki Being A Dik adultoyunceviri.com yazan ekraninda kalip oyuna giremiyorum neden olabilir acaba bu