Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Cellat Faruk

Cellat Faruk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunda jill in yaptığı krep paylaşımına bakıyorum telefondan çıkınca jillin yaptığı paylaşıma bakmam gerekiyor diyor çıkamadım bir türlü

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
bu oyunda dik yada tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu mesela dık olsa jıll ile arası yine aynı mı olacak yada o 2 kız ile yinede birlikte olabilir mi ben şahsen tavuk olacağım ama dık ve tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu onu merak ettim birde şu BÜYÜK DIK VE TAVUK seçimleri için rehber olsa harika olurdu ÇÜNKÜ EN ÖNEMLİ SEÇİMLER ONLAR VE BİZE EN İYİ DIK YADA TAVUK SEÇİMİ olarak sunulabilir bence rehberde olursa güzel olabilir

Bay Gurme

Bay Gurme

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu oyunda dik yada tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu mesela dık olsa jıll ile arası yine aynı mı olacak yada o 2 kız ile yinede birlikte olabilir mi ben şahsen tavuk olacağım ama dık ve tavuk olmak seçenekleri etkiliyor mu onu merak ettim birde şu BÜYÜK DIK VE TAVUK seçimleri için rehber olsa harika olurdu ÇÜNKÜ EN ÖNEMLİ SEÇİMLER ONLAR VE BİZE EN İYİ DIK YADA TAVUK SEÇİMİ olarak sunulabilir bence rehberde olursa güzel olabilir
Rehber var zaten
Tavuk olayları hile menüsündeki kızlar için geçerli o ilişkinin olabileceği yani
Dik olayları sage ve diğer kızlar için geçerli quinn vb.

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Rehber var zaten
Tavuk olayları hile menüsündeki kızlar için geçerli o ilişkinin olabileceği yani
Dik olayları sage ve diğer kızlar için geçerli quinn vb.
evet rehber varda şunun için demiştim hani DIK ve Tavuk şeyleri tüketen büyük seçimler varya onlar için hiç ipucu yok mesela çünkü oradaki seçimler kimi başka seçimleride etkiliyor o yüzden dedim

D

darkpassenger35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Toplamda kaç bölüm olacak bunun hakkında bir bilginiz var mı, yapımcı bunun hakkında bir şey söyledi mi?

D

darkpassenger35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun sonunda boyutu baya büyük olacak o zaman. Peki teşekkürler.

Globalemon

Globalemon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu anda giriş yapmaya çalışırsanız hata alabilirsiniz, oyuna gelecek güncellemeden dolayı Broken Dreamers yenilenmedi.
Bi öneri alabilir miyim senden

Afacandeniz

Afacandeniz

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Oyuna girmeye calistigimda uzun sure girişteki Being A Dik adultoyunceviri.com yazan ekraninda kalip oyuna giremiyorum neden olabilir acaba bu

Üst Alt