Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Globalemon

Globalemon

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun içi seçimlerin aşırı etkilediği bi oyun önerir misin rica etsem

B

brk58

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kayıt konusunda boş slotlara tıklıyor musunuz?
Jill i ise ayarlardan kapatabilirsiniz, orda Jill konuşmasını göster diye bir seçenek var.
Evet tıklıyorum kaydetmiş olarak gösteriyor fakat oyunu kapatıp tekrar girdiğimde kayıt olmamış oluyor

Samet.t

Samet.t

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu son güncelleme ile beraber toplam kaç bölüm oldu?

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Bu güncelleme cok büyük olacak diyorlardı. Biz oyuni zaten 5 yada 6 da bitiriyorduk sanıyorsam. Kısa olamamış mı?
Zaten 6. bölüm şu ana kadarki en büyük bölüm. Seçimlere göre oynanış süresi değişebilir tabii ki. Bu yüzden sana kısa gelmiş olabilir.

T

tolga2117

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ben oyunu indirdim ama oyuna giremiyorm kullanici adi istioyor yaziyorum oyun baslamiyor yardımcı olurmusunuz

F

Faerblaed

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun save dosyaları bilgisayarda nereye kaydediliyor? Bilen var mı?

C

cruelavatar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bana sadece exesını rarlayıp atabılırmısnız antıvırus sıldı yardımlarınızı beklıyorum

Üst Alt