CumaLee
Kayıtlı Üye
Cihazınızda alan açınız ya da düşük boyutlu apkyı indiriniz.Oyun Android indirdim fakat yüklerken sonda hata veriyor yüklenemedi diyiyor.
Cihazınızda alan açınız ya da düşük boyutlu apkyı indiriniz.Oyun Android indirdim fakat yüklerken sonda hata veriyor yüklenemedi diyiyor.
Acting lessons.Oyun içi seçimlerin aşırı etkilediği bi oyun önerir misin rica etsem
Evet tıklıyorum kaydetmiş olarak gösteriyor fakat oyunu kapatıp tekrar girdiğimde kayıt olmamış oluyorKayıt konusunda boş slotlara tıklıyor musunuz?
Jill i ise ayarlardan kapatabilirsiniz, orda Jill konuşmasını göster diye bir seçenek var.
Yüklemeyi denediniz mi ?Evet tıklıyorum kaydetmiş olarak gösteriyor fakat oyunu kapatıp tekrar girdiğimde kayıt olmamış oluyor
Şu anda 6 bölüm mevcut.Bu son güncelleme ile beraber toplam kaç bölüm oldu?
Evet denedim fakat slotlar boş durıyor ve her oyuna girdiğimde adultoyunçeviri giriş yap kısmına giriyorum normalde bir kere giriş yapıp daha giriş yapmıyordumYüklemeyi denediniz mi ?
Bu güncelleme cok büyük olacak diyorlardı. Biz oyuni zaten 5 yada 6 da bitiriyorduk sanıyorsam. Kısa olamamış mı?Şu anda 6 bölüm mevcut.
Uygulama bilgilerinden dosyalara erişim izni verip deneyin.Evet denedim fakat slotlar boş durıyor ve her oyuna girdiğimde adultoyunçeviri giriş yap kısmına giriyorum normalde bir kere giriş yapıp daha giriş yapmıyordum
Zaten 6. bölüm şu ana kadarki en büyük bölüm. Seçimlere göre oynanış süresi değişebilir tabii ki. Bu yüzden sana kısa gelmiş olabilir.Bu güncelleme cok büyük olacak diyorlardı. Biz oyuni zaten 5 yada 6 da bitiriyorduk sanıyorsam. Kısa olamamış mı?
çalıştır > %appdata% > renpy > oyun ismiOyunun save dosyaları bilgisayarda nereye kaydediliyor? Bilen var mı?
Hayır şu anda herkese açık durumda.ücretli mi oyun
antivirüs programını kapatıp deneyebilirsinbana sadece exesını rarlayıp atabılırmısnız antıvırus sıldı yardımlarınızı beklıyorum
kanka oyun kayıtlarım bilgisayarda kayıtlı kalmış oyunu silsem bile gitmediBende o save dosyalarım gitmesin istiyorum ama sürekli gidiyor ve sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum kanka sende nasıl gitmiyor onlar